Návštěvník pichmen Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) Zdravím. Je ešte šanca, že si môžem dať niekde servisovať staré Casio G-Shock DW-8200 a DW-9900 Frogman, napríklad vymeniť baterku, pretesniť, prípadne vymeniť starý bezel alebo remeň? Aké sú možnosti? Autorizovaný servis niekde v Japonsku alebo nejaký šikovný hodinár v Česku alebo na Slovensku? Na ebayi som videl nejaký bezel, remeň ale baterky nikde a koniec koncov nie som tak zdatý, aby som sa púšťal do opravy na vlastnú päsť a nemám ani náradie. Vďaka Upraveno 29. července 2013 uživatelem pichmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Sam to neotevirej.... naradi mam a nepovedlo se mi to - dost jsem skrabl dynko, odnesl jsem jine k hodinari v Praze na Florenci a on Frogy taky neotevrel Typ baterky se da dohledat podle modulu strojku, jsou to bezne dostupne baterky. S remeny je to horsi. Hod jsem fotku, jake Frogmany presne mas jsem zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Čavko. Tieto: http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/Frogman/DW-8200-1A/ http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/Frogman/DW-9900-1C/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 pekne klasiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Géčka jsou v podstatě neservisovatelné hodinky, buď už nejsou dostupné žádné díly, ani u autorizovaných distributorů, nebo, jak píše Nasca, se do nich rozumně nelze dostat. Neztrácel bych čas a energii a pokud G, zakoupil bych zcela nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Géčka jsou v podstatě neservisovatelné hodinky, buď už nejsou dostupné žádné díly, ani u autorizovaných distributorů, nebo, jak píše Nasca, se do nich rozumně nelze dostat. Neztrácel bych čas a energii a pokud G, zakoupil bych zcela nové...za tyhle Frogy? Hmm, to bude drahá náhrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Neviem odkiaľ si, ale skús kontaktovať tento autorizovaný servis: http://www.fastplus.sk/kontakt Ak ti oni nepomôžu/neporadia, tak potom už neviem kto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Z fastplus mi odpísali, že náhradné diely nie sú k dispozícii, ale že vedia vymeniť baterku, avšak nevedia zaručiť vodotesnosť, ak je už zlé tesnenie. Asi nemajú tie tesniace gumičky. Neviem, či je to taký problém vyrezať. Ešte skúsim napísať niekde do japonského Casia. Upraveno 30. července 2013 uživatelem pichmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Z fastplus mi odpísali, že náhradné diely nie sú k dispozícii, ale že vedia vymeniť baterku, avšak nevedia zaručiť vodotesnosť, ak je už zlé tesnenie. Asi nemajú tie tesniace gumičky. Neviem, či je to taký problém vyrezať. Ešte skúsim napísať niekde do japonského Casia.jinou odpověď jsme ale v podstatě ani nečekali. Obávám se, že bohužel neuspěješ ani v JPN Casiu, ale za zkoušku nic nedáš. Jen se bojím, aby náklady na servis hodinek nepřesáhli cenu nových, i když ne zcela totožných... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Tak asi kašlem na to. Kúpim bezúdržbové Citizen BN0000-04H. Tam keď dojde baterka, tak to aspoň nebudem musieť riešiť a jednoducho ich volakde zahrabem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Pusti ich späť do prírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Najviac ma mrzia tie dw-9900. Sú to asi najmenšie frogy, aké sa robili a parádne mi sedia na ruke. Keby som si kúpil ďalšie z ebayu, tak za chvíľu budem riešiť ten istý problém. No a plast v 2 vrstvách si nechcem kúpiť. Upraveno 30. července 2013 uživatelem pichmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Nejsem kdovíjakej kutil ale vyměnit baterku bez zkoušky vodotěsnosti by neměl bejt problém. A pokud na ebay seženeš novej bezel + řemen ( to může bejt ale problém ) tak jsi bez problému. Těsnění bude na 95 procent ok. Upraveno 30. července 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Tiež som ako decko menil baterky na hranatých casio, ale šróbovací zadok by bol asi na mňa moc. A neveril by si, ako dokáže zdegradovať guma. Tak že sa až drobí ako kocka cukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Ahoj , výměnu baterky a přetěsnění Ti udělají ve Fastu , nedávno jsem tam posílal moje Frogy DW 6300 a ty jsou z roku 1993 a nebyl žádný problém .Sehnat origo řemen bude asi problém ,ale uřčitě tam napasuješ nějakej jinej , bezel při troše štěstí najdeš na Ebay . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pichmen Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Z Fastu mi dnes napísali ešte raz a pani tvrdila tiež, že nie je problém vymeniť baterku a ak nebude narušené púzdro hodiniek, tak tesnosť dokážu zabezpečiť. No tak niečo skúsime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Pásek na DW-9900 v černé verzi se dá ještě sehnat nový i u nás, já na modrou (tmavě) verzi ale už sháním několik let bezvýsledně.... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se