Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravíčko chlapci, koupím nějaké hezké a kvalitnější hodniky pro manželku, byl bych rád, kdyby byly v hezkém stavu(což tady je většina). Cena do 5.000,-Kč. Raději použité a kvalitní než nové a průměrné. Kdyby něco klidně nabídky s fotem sem. Primárně uřčitě ocelový tah.

Rady a tipy prosím sem.

Díky!

Odesláno

Díky, zkusím to hodit do koupě.

Na Orienty se zaměřím, mohly by být i nové. Vidíš, zrovna tohle mě nenapadlo.

Děkuji!

Odesláno

Dobrá otázka, ale vzhledem k tomu, že si už asi pětkrát půjčila mé Monstery Black, tak ochopila, že "předražená" fashion značka není pro ni :) , ale jinak dobrá otázka. Jako tohle mě taky překvapilo, docela ji i seknou na ruce, ale zatíco na mé ruce vypadají malé, na její akorát a nechci o ně přijít :D .

Odesláno

Ja by som svojej zene ziadny secondhand darcek radsej nedaval a do 5k kupil kludne nove SEIKO,CITIZENy,ORIENTky,TISSOTy ... urcite nieco najdes. Mozno to nebude top model ale zene s nim urobis vacsiu radost. Darcek ma byt novy a pouzity len v pripade ak sa jedna o nejaku specialnu zalezitost (napr. dedene hodinky...)

Tolko moj nazor.

Odesláno

no mě hned napadlo, jestli žena ocení mechanický pohon ? Ať potom nenadává ( ono přece jenom quartz je mnohem praktičtější a rozumnější)- samozřejmě mechanické jsou mnohem lepší :D

Odesláno

Pánové, situace se nakonec docela rapidně změnila. Včera jsem si s ní na toto téma sednul a asi máte pravdu. Takže děkuji za názory. Dostal jsem tip na Hanova SWISS, které byly nad limit, ale docela mě zaujaly. Večer se ukázalo, že můj tip byl zcela jinde. Musím dát za pravdu především gougymu, protože se sice nejedná o Armani hodinky nebo fashion watch, ale primárně se jí líbí to co teď na ženských docela vídám, tedy větší "chorogafy". Konkrétně se bavím o pánských Edifacech, konkrétně těchto: http://www.kasa.cz/hodinky-panske-casio-edifice-ef-500d-7avef/?

Což o to, vypadají dobře, dokonce lépe než většina Orientů, ale nevím, jak na živo, nicméně jí se jako "spotřebiteli" líbí. Dokonce jsem od jednoho místního člena dostal tip na nové Eterny za super cenu, obojí se asi ukázalo, jako mylné z mé strany. Takže je vidět, že máte více zkušeností v tomto ohledu. Vzhledem k tomu, že jí chci koupit kvůli "půlkulatinám" ještě parfém, tak se rovnou zeptám, jestli můžete doporučit nějaký Casio Shop, kde by se daly sehnat levněji, protože Kasa, Alza a spol to mají na stejné úrovni a podle mě docela předražené, nevím Casia jsem nikdy neměl za "lepší" hodinky i když zde se kolikrát chválí. Možná se pletu.  

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...