African Odesláno čtvrtek v 09:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:56 Právě teď, Drda napsal: Je to 5 minut od metra a vlaku Watford Junction. A z té zastávky jezdí taky busy k Potterovy Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 10:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:08 před 7 minutami, Drda napsal: Harry Potter Shuttle Bus Už to tady gůglím a moc se mi to líbí, lokalita, recenze, cena, snídaně, Harry Potter studia Pokoj by jsme měli 2 postel + rozkládací pohovka, to už mě moc nesedí, pokoje nevypadají moc velké a vzít 2 za 30 už se mi zdá dost.....ale píšu si do užšího výběru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Africane, prosím, nemáš někde sepsané tipy na cesty po JAR nebo nějaké tvé zkušenosti? Rád bych někdy navštívil kamaráda v Johannesburgu, nějak do cesty zakomponoval Cape Town, pak v Joburgu půjčil auto a jel na pár dní třeba do Krugeru. Jen tak občas ve vláknech zavnímám, že máš k JAR pěkný vztah, ale nepodařilo se mi dohledat nějaké konkrétnější info. Hodně se řeší ta bezpečnost a zajímalo by mě, jak to je v reálu. Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se