Burton Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Zdravím,pánové co by jste mi mohli napsat k těmto hodinkám,kvalita zpracování,vodotěsnost, baterie a její výměna.Vlastní je kolega z práce ,momentálně má vybitou baterii a prý je problém zde v Česku udělat výměnu baterie,musí se prý použít nějaký spec. plyn při výměně,nevíte o tom něco bližšího?Předem díky za odpovědi .-) ps. omlouvám se za kvalitu fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Jsou to slušné digošky s výbavou pro potápění (bez stopek, timeru a podobných věcí, co se používají u 99% Casio, co zažijí "nejvíc hardcore" tak maximálně na chatě u jezera a jinak stopují vaření špaget..). Plyn? To absolutně netuším, co tím chtěl básník říct - vyměnil bych baterku a neřešil nic podobného Edit: na 99% je tam CRko, velká baterka Upraveno 30. července 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Zdravím,pánové co by jste mi mohli napsat k těmto hodinkám,kvalita zpracování,vodotěsnost, baterie a její výměna.Vlastní je kolega z práce ,momentálně má vybitou baterii a prý je problém zde v Česku udělat výměnu baterie,musí se prý použít nějaký spec. plyn při výměně,nevíte o tom něco bližšího?Předem díky za odpovědi .-) ps. omlouvám se za kvalitu fotky.u jakého jsi byl odborníka, že tam mluvili o plynu při výměně baterie? Nespletl jsi si kancelář RWE s hodinářstvím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burton Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 s tím plynem mi to říkal právě ten můj kolega...taky jsem to slyšel poprvé,tak nevím,ale člověk nikdy neví. Já osobně bych je dal asi k nějakému autorizovanému prodejci,at mi tu baterii vymění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 s tím plynem mi to říkal právě ten můj kolega...taky jsem to slyšel poprvé,tak nevím,ale člověk nikdy neví. Já osobně bych je dal asi k nějakému autorizovanému prodejci,at mi tu baterii vymění.pošli je rovnou do Fastu do Říčan k Jirkovi Bayerovi, autorizovaný prodejce udělá totéž a bude to trvat déle... Adresa je FAST ČR, a. s.Černokostelecká 1621Říčany u Prahy, 251 01servis.praha@fastcr.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Jen laicky bych zkusil vyjádřit svůj pohled na věc. Kolega má opravdu moc pěkné Casia, ale mýlí se. Patrně ho odklonil nápis na dýnku AIR DIVERS nebo něco takového. Ale podle mě je to nesmysl, inertní plyn se někdy používá u mechanických hodinek, ale u digi je to asi k ničemu. Baterii pořeší Fast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se