Přejít na obsah

Casio DEP 610

Burton

Doporučené příspěvky

Zdravím,

pánové co by jste mi mohli napsat k těmto hodinkám,kvalita zpracování,vodotěsnost, baterie a její výměna.Vlastní je kolega z práce ,momentálně má vybitou baterii a prý je problém zde v Česku udělat výměnu baterie,musí se  prý použít nějaký spec. plyn při výměně,nevíte o tom něco bližšího?

Předem díky za odpovědi .-)

ps. omlouvám se za kvalitu fotky.

post-18828-0-33963200-1375212140_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to slušné digošky s výbavou pro potápění (bez stopek, timeru a podobných věcí, co se používají u 99% Casio, co zažijí "nejvíc hardcore" tak maximálně na chatě u jezera a jinak stopují vaření špaget..). Plyn? To absolutně netuším, co tím chtěl básník říct - vyměnil bych baterku a neřešil nic podobného ;)

Edit: na 99% je tam CRko,  velká baterka

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Zdravím,

pánové co by jste mi mohli napsat k těmto hodinkám,kvalita zpracování,vodotěsnost, baterie a její výměna.Vlastní je kolega z práce ,momentálně má vybitou baterii a prý je problém zde v Česku udělat výměnu baterie,musí se  prý použít nějaký spec. plyn při výměně,nevíte o tom něco bližšího?

Předem díky za odpovědi .-)

ps. omlouvám se za kvalitu fotky.

u jakého jsi byl odborníka, že tam mluvili o plynu při výměně baterie? Nespletl jsi si kancelář RWE s hodinářstvím? :lol2:

Odkaz ke komentáři

:)  s tím plynem mi to říkal právě ten můj kolega...taky jsem to slyšel poprvé,tak nevím,ale člověk nikdy neví. Já osobně bych je dal asi k nějakému autorizovanému prodejci,at mi tu baterii vymění.

pošli je rovnou do Fastu do Říčan k Jirkovi Bayerovi, autorizovaný prodejce udělá totéž a bude to trvat déle... Adresa je

FAST ČR, a. s.

Černokostelecká 1621

Říčany u Prahy, 251 01

servis.praha@fastcr.cz

Odkaz ke komentáři

Jen laicky bych zkusil vyjádřit svůj pohled na věc. Kolega má opravdu moc pěkné Casia, ale mýlí se. Patrně ho odklonil nápis na dýnku AIR DIVERS nebo něco takového. Ale podle mě je to nesmysl, inertní plyn se  někdy používá u mechanických hodinek, ale u digi je to asi k ničemu. Baterii pořeší Fast.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...