Exiztence Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Jde někde obědnat zvlášť součástky od ETY pro 6497ku? Nebo je jednoduší(levnější) koupit celý Seagull kopii Unitasu a vykuchat co potřebuji ?
tondako Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Samozřejmě, že to jde. Co konkrétně potřebuješ a na který přesně kalibr? 6497 nebo 6497-1 nebo 6497-2 ?
Exiztence Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) 6497 na strojku je urazena hridelka vterinovky a hřídel na ktere je hodinovka/minutovka. Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Exiztence
tondako Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Seš si jistý, že to je 6497? V současné době je nejběžnější stroj 6497-2, nebo 6494-1. Ty hodinky jsou podobné ale né stejné, mají rozdílnou frekvenci oscilátoru, tudíž ty kola co potřebuješ mají rozdílný počet zubů. Jinak minutové i vteřinové kolo se dá objednat, otázkou je jestli není očesané i něco jiného. Další ne neduležitou věcí je správná výška těchto kol, dělají se ve třech růných výškách. Vypadá to na nějaký pád s následným utržením číselníku. Budeš si to opravovat sám nebo to radši necháš udělat hodináře?
Exiztence Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 No je takový můj projekt takže bez hodináře. Cifernik byl opravdu uražen je to 6497ka z Steinhartu ktere udávají ze to je jen 6497.
tondako Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Koukni se na základnu pod setrvačkou, kalibr tam je vyražený. Ta koncová 1 nebo 2 je důležitá. Máš aspoń šupleru a budeš schopen si změřit výšku hřídelí u kol které potřebuješ ( je to na setiny milimetrů, ale destiny by mohly stačit ) Budeš používat původní číselník, nebo budeš dávat jiný, pokud ano jak silný?Nevím na co konkrétně to chceš použít a jak si schopen si to sám udělat, taky nevím jakou repliku toho Unitasu si chtěl použít a za kolik je k mání. Orig součástky nejsou uplně levné, to sec kolo mám a stojí asi 330,- Kč a to minutové bude stát podobně, možná i víc a možná tam je po tom pádu ještě něco. Ten originál je kvalitově určitě lepší než jakákoliv replika, otázkou je jak kvalitně si to seš schopen sám opravit.
Exiztence Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 No je to nejaky seagull co by měl byt podle WUS 99% stejny a cenově je to asi 700 s poštou kdy mám aspon možnost tam prdnou ten seagull kdyz součástky nebudou stejne takže tak.Nemam iluze o kvalitě ale asi je to nejlepší pro to moje rejpani ^^
Exiztence Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Edit: Double Post Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Exiztence
tondako Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Rozuměl jsem dobře 700,-Kč ? Můžeš sem dát prosim tě odkaz?
Exiztence Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 http://manbushijie.com/productshow-350-7.htmlPo přihlášeni cena klesne na 35$
tondako Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Hezký, to je ten 6497-1, frekvence 18000 , za ty prachy to kup. Nicméně ten origoš nevyhazuj.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se