Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj klucí, tak mne napadlo, jsme tu samej poctivec, podnikatel a byznysmen.Co kdyby jsme si na tomto tematu nabízeli obchodní spolupráci, služby a jiné náležitosti potřebné pro byznys a podnikání.

Myslím si, že si můžeme třeba vzájemně pomoci, obchodovat spolu a ještě se k tomu poznáme osobně napříč kraji a českozloděskem. Zkusme tedy sem dávat své nabídky k obchodu, poskytnutí služeb, byznysu,poradenství a jiné. Díky a doufám, že mne nepošlete s tímto nápadem do.....kopru. Hasič

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já si myslím, že už to bohužel není nejlepší nápad - takto veřejně - zejména ve spojení s posledními pár šmejdy, co se na fóru vyskytli... Poptávek tu už pár bylo a máme SZ a srazy, ne?

:cheers:

Edit: fórum prostě přerostlo do neuřiditelné úrovně (což je dobře, ale komornost je ta tam)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Já si myslím, že veřejně sdělit, že jsem třeba právník,prodavač nábytku nebo optik lze.Zbytek lze přes SZ. Zkusme to?

Odesláno

To je ok. Tohle někdo potřebovat může. Třeba serenáda pod oknem pro manželku, svatby, školní koncert, kluby důchodců aj. V poho.

Odesláno

super napad. sice me v tuhle chvili nic nenapada, ale mozna pozdeji ... tak treba nakej navod jak vyvarit tak asi 5-7 , abych si moh dojit do kramu pro poradny hodinky by se siknul...

edt.: za slovo 'jak' patri jeste 'rychle'

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já sem požární referent, tak kdybyste někdo potřeboval něco vod řemesla, volejte mému impresáriu - jmenuje se Roman I.

Odesláno (upraveno)

super napad. sice me v tuhle chvili nic nenapada, ale mozna pozdeji ... tak treba nakej navod jak vyvarit tak asi 5-7 , abych si moh dojit do kramu pro poradny hodinky by se siknul...

edt.: za slovo 'jak' patri jeste 'rychle'

To je přece jednoduchý, sežeň mi pár konzertů a na agenturních provizích to nasbíráš co by dup', stejně hledám agenta co by to uměl (většina agentur co to řemeslo umí sídlí v zahraničí)...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

To jsi nepochopil. Já mám angažmá dobrý, já poptávám člověka, který by fungoval jako agent. Na to zatím formulace  ,,hudebník v oblasti vážné hudby"  stačí. Kdo bude mít zájem, ten se ozve, SZ fungujou. Za pár dní dám vědět, jak to dopadlo.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

To je přece jednoduchý, sežeň mi pár konzertů a na agenturních provizích to nasbíráš co by dup', stejně hledám agenta co by to uměl (většina agentur co to řemeslo umí sídlí v zahraničí)...

no, ja ale tak nejak myslel M, ne K... preci jen pp nautilus, richard mille, VC.... ale to jen sním...

Odesláno

:lol2:  No to přece záleží na Tobě, jak budeš šikovnej- já si svoje odehraju .

tak esli budete jezdit po domovech důchodců, tak pp budou...jen to bude spíš prim pavouk...nebo prim s pavoukem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...