Hasič Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Ahoj klucí, tak mne napadlo, jsme tu samej poctivec, podnikatel a byznysmen.Co kdyby jsme si na tomto tematu nabízeli obchodní spolupráci, služby a jiné náležitosti potřebné pro byznys a podnikání.Myslím si, že si můžeme třeba vzájemně pomoci, obchodovat spolu a ještě se k tomu poznáme osobně napříč kraji a českozloděskem. Zkusme tedy sem dávat své nabídky k obchodu, poskytnutí služeb, byznysu,poradenství a jiné. Díky a doufám, že mne nepošlete s tímto nápadem do.....kopru. Hasič
gougy Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Já si myslím, že už to bohužel není nejlepší nápad - takto veřejně - zejména ve spojení s posledními pár šmejdy, co se na fóru vyskytli... Poptávek tu už pár bylo a máme SZ a srazy, ne? Edit: fórum prostě přerostlo do neuřiditelné úrovně (což je dobře, ale komornost je ta tam) Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem gougy
Hasič Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Já si myslím, že veřejně sdělit, že jsem třeba právník,prodavač nábytku nebo optik lze.Zbytek lze přes SZ. Zkusme to?
Trojan Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Chlape ty seš univerzál, máš to všecko v jednom krámě?
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Nejlepší je zmínit se co potřebuješ a dál přez SZ,než tady probírat x stránek kdo,co,jak a pak se na Tebe nalepí ... Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate
Hasič Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Chlape ty seš univerzál, máš to všecko v jednom krámě?ale prd, to je názornej příklad
straspol Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Oukej, chlapi, tak názorně. Jsem muzikant, kdo z Vás potřebuje konzert vážný hudby? A teď se strašně těším jak mi naplníte diář
Hasič Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 To je ok. Tohle někdo potřebovat může. Třeba serenáda pod oknem pro manželku, svatby, školní koncert, kluby důchodců aj. V poho.
montemar Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 super napad. sice me v tuhle chvili nic nenapada, ale mozna pozdeji ... tak treba nakej navod jak vyvarit tak asi 5-7 , abych si moh dojit do kramu pro poradny hodinky by se siknul... edt.: za slovo 'jak' patri jeste 'rychle'
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Já sem požární referent, tak kdybyste někdo potřeboval něco vod řemesla, volejte mému impresáriu - jmenuje se Roman I.
straspol Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) super napad. sice me v tuhle chvili nic nenapada, ale mozna pozdeji ... tak treba nakej navod jak vyvarit tak asi 5-7 , abych si moh dojit do kramu pro poradny hodinky by se siknul... edt.: za slovo 'jak' patri jeste 'rychle'To je přece jednoduchý, sežeň mi pár konzertů a na agenturních provizích to nasbíráš co by dup', stejně hledám agenta co by to uměl (většina agentur co to řemeslo umí sídlí v zahraničí)... Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem straspol
Hasič Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Tak normálně napiš, hraju na housle nebo klavír a poptávám agažmá, a je to!
straspol Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) To jsi nepochopil. Já mám angažmá dobrý, já poptávám člověka, který by fungoval jako agent. Na to zatím formulace ,,hudebník v oblasti vážné hudby" stačí. Kdo bude mít zájem, ten se ozve, SZ fungujou. Za pár dní dám vědět, jak to dopadlo. Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem straspol
montemar Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 To je přece jednoduchý, sežeň mi pár konzertů a na agenturních provizích to nasbíráš co by dup', stejně hledám agenta co by to uměl (většina agentur co to řemeslo umí sídlí v zahraničí)...no, ja ale tak nejak myslel M, ne K... preci jen pp nautilus, richard mille, VC.... ale to jen sním...
straspol Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 no, ja ale tak nejak myslel M, ne K... preci jen pp nautilus, richard mille, VC.... ale to jen sním... No to přece záleží na Tobě, jak budeš šikovnej- já si svoje odehraju .
vanderB. Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 No to přece záleží na Tobě, jak budeš šikovnej- já si svoje odehraju . tak esli budete jezdit po domovech důchodců, tak pp budou...jen to bude spíš prim pavouk...nebo prim s pavoukem...
Frantik Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Kdybyste potrebovali nekoho vyjebat..........jsem tady!
Hasič Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 jo, Věru Bílou, za 5bábu, chceš? A di s takovejma příspevkama
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 jo, Věru Bílou, za 5bábu, chceš? A di s takovejma příspevkamaJá to beru,dál v SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se