Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale prd, to je názornej příklad

Né, fakt....škoda, sem myslel že bych si u tebe zaplatil paušál za právní zastupování, nechal si změřit dioptrie a čornul ti židli.

Až budete shánět to co nabízíme, ozvu se :D

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

klucí berte to vážně, diky :crying_anim02:

Nemám rád,když mě někdo napomíná za něco co vážně myslím,jestli jsi kuplíř a máš tuto seriozní nabídku,kterou jsi seriozně zveřejnil,nediv se mému zájmu o danou krasavici,bylo-li to míněno jako ironická poznámka někomu jinému nenapomínej mne za seriozní reakci.

Odesláno

OK keby ste potrebovali nieco z mojho fachu no problem. Pokial nebude prekazat ze vystupy nebudu po cesky ale po slovensky. Pripadne to dam prelozit keby bolo treba, pri celkovej cene je cena za preklad len omrvinka.

Odesláno

Nemám rád,když mě někdo napomíná za něco co vážně myslím,jestli jsi kuplíř a máš tuto seriozní nabídku,kterou jsi seriozně zveřejnil,nediv se mému zájmu o danou krasavici,bylo-li to míněno jako ironická poznámka někomu jinému nenapomínej mne za seriozní reakci.

promin, už se to nestane, kamo

Odesláno

:lol2:  No to přece záleží na Tobě, jak budeš šikovnej- já si svoje odehraju .

tak sem ti neco sehnal

... v narodnim budou ted nabirat.. doufam, ze jsi gentleman a tuto ustni dohodu budes respektovat! cislo uctu posilam v SZ. (beru si 10%) :)

Odesláno

jj, sak proto sem to napsal. nicmene hasici, kdyz uz si zacal s timhle tematem, tak bys nam mel v prvni rade povedet neco o sobe. s cim nam muzes byt napomocen?

btw, ja nikomu s nicim, neb moje vyrobni kapacity jsou zcela vycerpany..

Odesláno

Tady je to lepší než ve vláknech, kde se prodávaj použitý fusky.

A teď vážně: Nechcete někdo použitý fusky? Kdyby jo, dokážu z nich vyrobit aj taková jakože zvířátka (nejlépe umím černobylské saranče a pak taky umim dobře brambory (odrůda Belana)).

Odesláno (upraveno)

Tady je to lepší než ve vláknech, kde se prodávaj použitý fusky.

A teď vážně: Nechcete někdo použitý fusky? Kdyby jo, dokážu z nich vyrobit aj taková jakože zvířátka (nejlépe umím černobylské saranče a pak taky umim dobře brambory (odrůda Belana)).

Záleží na tom,kdo je před tím nosil.Zvířátka už si udělám sám.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

jj, sak proto sem to napsal. nicmene hasici, kdyz uz si zacal s timhle tematem, tak bys nam mel v prvni rade povedet neco o sobe. s cim nam muzes byt napomocen?

btw, ja nikomu s nicim, neb moje vyrobni kapacity jsou zcela vycerpany..

Jsem zcela praktický právník, hlavně řeším průsery svých kamarádů, přestupky v dopravě a rozvody. Pak mám skromnou firmu na školení lidí a zaměstnanců na Požární ochranu, BOZP, komplet zastupování při kontrolách ze strany státních orgánů, revize hasicích přístrojů, hydrantů a dokumentaci ISO pro firmy v plném rozsahu. Lžu kontrolním orgánům do očí v zájmu svých klientů!

Odesláno

jdokumentaci ISO pro firmy v plném rozsahu.

a ktore iso zvladas? 9000? 14001? 18001? 27001?
Odesláno

dobře lížu a jsem diskrétní

Až budu chtít hrát mariáš ve dvou, dám ti vědět sibiřane. Pokud to bylo myšleno jinak, můžem být dobrej tandem, já zas šukám jako králík. Zařídíme si kancelář, ale budem potřebovat manažera.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...