martin151 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2013 (upraveno) Ahoj , mam tyto gecka cca 2 mesice , pouzivam je jen na bezne noseni , ale stejne jak je videt na obrazku nejdrive prestala ukazovat prvni sekundova cislice a dale druha minutova .Muze to byt slaba baterie , nebo vadny display?Pokud zmacknu tlacitko svetla , display sviti a zadne potemneni .....Rad bych , vedel jake mate skusenosti .Radeji necham vymenit baterku nez cekat na vyrizeni reklamace.. Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2013 uživatelem martin151
wave ceptor Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2013 baterku bych neměnil, pošli na reklamaci.
t2 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2013 Taky bych je poslal na reklamaci, zdá se mi to jako špatnej kontakt mezi tišťákem a displayem. Jednou jsem měl něco podobnýho na starých digoškách a po zatlačení na display ukazovaly správně, tak jsem tam vložil podložku z gumyčky a od tý doby to jede ok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se