DadB Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 I podařilo se manželce minulý týden ztratit hodinky... Žádná velká tragedie, masová produkce Casio s kovovým tahem, před pár lety pořízené "v akci" v kamenném obchodě za směšný peníz. I vybrali jsme v e-shopu hodinky.inshop.cz jedny téměř shodné, opět za směšných 400 Kč "akce" a těšili se... Nejprve ty dobré dojmy - rychlý a přehledný e-shop - nevyžaduje registraci, prostě dáte do košíku a vyplníte adresu - velmi sympatické poštovné+balné 60 Kč (dokoce 10 Kč "podělali" - pošta si vzala 70) - výborný e-mailový automat (objednávka přijata, expedována atd.) A teď to horší... - balení vcelku obstojné i když vrchní kartonová krabice počmáraná propiskou a pamatující zjevně úplně jiný druh zboží taky asi není úplně košer - uvnitř se skrývá kovová krabička Casio Wrist Technology zjevně nepatřící k řadě Casio Beside - uvnitř Wrist krabičky hodinky jen tak pohozené v igelitovém pytlíčku obložené molitanem - pytlíček už taky zjevně něco pamatuje - i přes to jak je roztrhaný ukrývá krom hodinek ještě i něco písku nebo co to bylo za bordel... - k hodinkám připevněna originál visačka CASIO s EAN kódem a velmi nedbale odtrženou (spíše stženou) etiketou se zřejmě původní cenou - hodniky jdou ale nejsou seřízené Na první pohled jeví se jako nenošené, mají nestržené polepky lesklých částí, nicméně i tak pouzdro jeden zásek doznalo (naštěstí zezadu)... No, za 400 kaček docela dobrá zkušenost...
Lord Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 to vrat a mas klid, ze zakona mas bez udani duvodu do 14dni
Tazatel Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Za tu cenu se ani moc nedivím, ale stávat by se to nemělo.
raider Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Mě přišli hodinky z tohoto e-shopu dnes.Taky mi připadá to balení nějaké chudé.U značkových hodinek za skoro 3 tisíce jsem možná naivně čekal nějakou originální krabičku a ne že budou omotané kolem nějakého plastového podstavce a v igelitu.Žádné poškrábání jsem naštěstí zatím nenašel.Počkám pár dní jestli půjdou přesně a kdyžtak je vrátím
raider Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2007 O půlnoci se mi úplně nové hodinky nepřetočily na nové datum.Zůstaly mezi 13 a 14.To asi nebude normální.
martin1 Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2007 Pravdepodobne staci seridit . Tj. posunout o dvanact hodin dopredu
typograf Odesláno 14. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2007 martin1 napsal: Pravdepodobne staci seridit . Tj. posunout o dvanact hodin dopredu To asi stačit nebude, když zůstaly mezi 13 a 14.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se