Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To xmenm05:

Perfektní. Paráda. Moc hezké hodinky. A tento číselník není tak obvyklý.

Dotaz: kde bereš tyhle řemeny? To je tuším ten stejný, který byl na těch Poljotech, které jsem od Tebe koupil. Každému se líbí, každý ho obdivuje smile.gif

Pasáž alfa, fígl je v tom, že tenhle řemen "neuhýbá", drží 18 mm pořád, takže k tomu soudku jde líp ... chystám se na 20 mm konstantně k aviatorům ... . Btw, ještě jedny "červená humberta" mám ... kdyby tě svrběla ruka ... smile.gif

Odesláno

To xmenm05:

Perfektní. Paráda. Moc hezké hodinky. A tento číselník není tak obvyklý.

Dotaz: kde bereš tyhle řemeny? To je tuším ten stejný, který byl na těch Poljotech, které jsem od Tebe koupil. Každému se líbí, každý ho obdivuje smile.gif

Pasáž alfa, fígl je v tom, že tenhle řemen "neuhýbá", drží 18 mm pořád, takže k tomu soudku jde líp ... chystám se na 20 mm konstantně k aviatorům ... . Btw, ještě jedny "červená humberta" mám ... kdyby tě svrběla ruka ... smile.gif

Svrbí mě, pokud jsou v super stavu smile.gif

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost.  Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu.

Krasa, mam skoro ty same. Jen s chromovanym pouzdrem. Renovace se opravdu povedla.

Jen premyslim, jestli by to pak byly jeste puvodni Prim, kdyz bych si nechal vymenit pouzdro za nerez. Snad jen prosklene dynko bych k nim bral. Ale to by bylo asi asi nebylo nejlevnejsi.

Jedine, ze bychom se domluvili a nechali tech dynek udelat treba 30. Snad by se zajemci nasli. Co myslite spoluforovnici?

Odesláno

Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost.  Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu.

Jedine, ze bychom se domluvili a nechali tech dynek udelat treba 30. Snad by se zajemci nasli. Co myslite spoluforovnici?

já bych byl na 200% pro:)! je jen otázka, zda by bylo pro i v Eltonu...; nejkacířstější myšlenka: nešlo by to i s nerez pouzrem...??

Odesláno

já bych byl na 200% pro:)! je jen otázka, zda by bylo pro i v Eltonu...; nejkacířstější myšlenka: nešlo by to i s nerez pouzrem...??

Myslis udelat hromadnou obednavku 20 nerez pouzder a 20 prosklenych dynek?

Odesláno

To mě zajímá...kdyby se něco dělo, tak se taky přidám

Odesláno

Tak jsem jim napsal. Uvidime jak to dopadne.

Pro zadneho hodinare by asi nebyl problem vymenit pouzdro.

Odesláno

Jsem zvědav hlavně na tu cenu sad.gif . Primovi sice fandím, ale někdy mě ceny vyrážejí dech. No trh je trh.

Odesláno

souhlasím, že pokud ano, tak jsem zvědav na cenu...

Odesláno

Myslis udelat hromadnou obednavku 20 nerez pouzder a 20 prosklenych dynek?

No, trochu bych to zchladil, Prim se dost brání dodávkám náhradních dílů komukoli mimo firmu ... takze jedine pokud by se nás našlo dost na hromadnou renovaci ... nicméně za zeptání nic nedáme ...

Odesláno

Krasa, mam skoro ty same. Jen s chromovanym pouzdrem. Renovace se opravdu povedla.

Jen premyslim, jestli by to pak byly jeste puvodni Prim, kdyz bych si nechal vymenit pouzdro za nerez. Snad jen prosklene dynko bych k nim bral. Ale to by bylo asi asi nebylo nejlevnejsi.

omlouvam se za vpad sem, zadne ceske hodinky nevlastnim, nicmene tohle slysim dnes a denne, ohledne renovace veteranu. ze kdyz je nove calouneni, uz to neni original, to stejne s lakem, apod. na aut mam nove delane poloosy, resp. kompletni napravy, novy motor - az na blok hlavu a kliku, atd. jiste, neni to ten puvodni stav, jako byl pred valkou, i kdyz je to delane podle puvodnich vykresu, mustru, atd, je to nove. jenze pak vznika otazka, k cemu to auto chci. pokud jen stat v garazi, oprasovat, a kochat se ladnymi krivkami blatniku, proc ne. jenze tim to auto potom castecne ztraci svuj puvodni smysl. druha moznost je jezdit s nim, obcas mu nalozit, a abych mel jistotu, ze se nezabiju, vinou 75 let stare poloosy, atd, tak ty dily holt musi byt nove...

toliko muj prispevek k otazce puvodnosti hodinek smile.gif

Odesláno

Ja si myslim, ze neni renovace jako renovace. Pokud ti v Eltonu vymeni pouzdro, cifernik, nove rucky, korunku, nove sklicko a par soucastek ze strojku (anebo cely novy), tak v cem spociva ta renovace? Ja myslim, ze v nicem a casto ti proste daji nove hodinky z vlastnich zasob. Samozrejme je to ponekud prestreleny nazor, ale verim, ze takove "renovace" jsou pomerne caste.

Odesláno

Mám takový pocit, že v Eltonu těch zásob mnoho nemají. Opravdu ty součástky vyrábí pro konkrétního zákazníka. To jestli výměna pouzdra, případně i dalších součástek je renovace nebo už se jedná vlastně o jiné hodinky, je věc názoru...

Odesláno

Mám takový pocit, že v Eltonu těch zásob mnoho nemají. Opravdu ty součástky vyrábí pro konkrétního zákazníka. To jestli výměna pouzdra, případně i dalších součástek je renovace nebo už se jedná vlastně o jiné hodinky, je věc názoru...

No, vzhledem k tomu, kolik toho má popshop .... tak prostě nikdo jiný už ty zásoby mít nemůže ... smile.gif smile.gif

Odesláno

To je pravda, popshop by vlastně měl zásobovat Elton smile.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...