georgejv Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Tak jsem se pokusil vytvořit jen tak pro zajímavost modifikaci designu Fortisek B-42 po svém do podoby vzniknuvších "Toolmasterů". Dle návrhu by měly mít lunetu z karbidu! Práce ve Photoshopu na cca 5 hodin čistého času. Jediná zkopírovaná věc z webu je logo Fortis. Tak co říkáte?Pokud máte nějaké komentáře, třeba je časem posbírám a provedu modifikaci na verzi 2.0.
funf5 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Zajímavá modifikace, jen by mi u skutečně toolmasterů chyběla minutová indexace na lunutě, když ji otočíš a budeš chtít měřit čas od aktuální polohy minutovky, bude odečítání minut na zamyšlení a ne jen rychlý pohled.
cvak Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Pěkné, možná bych trochu upravil font na lunětě, ikdyž možná ne EDIT: Mas spatne Fortis v nadpisu Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem cvak
filo-boxer Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 EDIT: Mas spatne Fortis v nadpisu Dovolil jsem si to opravit.
misoo Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) mne sa to paci, akurat by som...- prijal tensiu lunetu v prospech ciferniku, pripadne na kraje lunety dat strieborny kov aby nebola akoby cela len vlozka, takto mi ta luneta pride prilis masivna ako na potapkach- cisla na ciferniku by mohli byt trosicku vacsie a hrubsie- indexy za cislami hrubsie a dlhsie nech zasahuju az k cislu na rovnu plochu ciferniku tak ako maju fortisky, t.j. cisla by som mierne stlacil k stredu ciferniku- doplnil by som minutove indexy na lunete- na sek..dovke mi chyba cierna plocha ako je na velkej a malej rucicke, zaroven by som posunul lumi bod kusok viacej k cislam - malinko dlhsiu hodinovu rucicku- trojuholnik na 12ke by som dal rovnako velky ako cisla Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem misoo
georgejv Odesláno 14. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 a z jakého karbidu pls? Ze slinutého karbidu Wolframu, Titanu a Tantalu (případně Niobu), které jsou pojeny nejčastěji kobaltem, bez vrstvy nitridu titanu nebo karbonitridu titanu? Dovolil jsem si to opravit.Díky! Jinak díky všem za komentáře. Jak říkám, je to první výkop, takže časem zmodifikujeme na v 2.0.
StanoBare Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Mne vždy vadila u B42 Off Cosmo malá vrstva lumi, resp. jej množstvo v závistlosti k fontu. Skúsime teda ako už spomínal misoo - tlstejším font? Bold alebo niečo medzitým. Pôvodne svietia dostatočne, ale je to priemer. Taký Citizen, čo stál o viac ako polovicu menej mal nádherné lumi...a samozrejme, luneta s plne minútovými indexami. Bez toho to nejde. Edit. pekná práca Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem StanoBare
skorky Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Georgi paráda! Ale nezdá se mi font jak na cifru tak na na lunetě, hlavně na lunetě "0" se mi nelíbí jak má zúžení nahoře a dole asi bych použil techničtější font , více souměrnější , tloušťka je ok dává těm hodinkám jemnost. Těším se na verzi 2.0
Návštěvník maryskov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Velmi zajímavé, jedině co mám minivýhradu tak k velikosti Day-Datu, ten mi přijde minipidi - mám rád, když je to masivní :)
Návštěvník maryskov Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Mohl bys to zkusit roztáhnout přes ty šipky pro nastavování dne/data... Jejich smysl chápu ale oželel bych to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se