Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar kluci,

potřeboval bych pomoci vybrat nějaké první lepší hodinky. Mám tyto kritéria a děkuji za každý návrh či radu :-)

- automaty s nátahem při nošení

- průměr 42-45mm

- safír

- účelem je normální nošení do práce (takže aby pasovaly i k občasnému obleku)

- průhled na strojek a antireflex potěší

- pouzdro i tah z titanu nebo keramiky (nechci riskovat alergii v případě oceli)

- datumovka

- swiss

- cena nových tak kolem 55-60 tis

koukal jsem na Rado hyperchrome UTC - ty s modrou GMT ručičkou, ale nikde je zatim nemaji

http://www.rado.com/en/watches/hyperchrome/hyperchrome-xl-automatic-utc-642.0165.3.010.html

tak a teď prosím o návrhy konkurentů :-)

Odesláno (upraveno)

A že jsi alergickej víš jistě? Strašně to omezuje, todle kritérium.. koukni třeba na Ball, ty dělávali titan. 

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Poměrně široké zadání... Podívej se na www.chronoshop.cz kde je v dane kategorii hodne zajímavých věci, namátkou bych se podíval na Damasko, Muhle Glashutte, je to sice German ale na úrovni Swiss..

Odesláno

Zdravím, v titanu ani keramice se moc nevyznám, jen vím, že titan hodně dělá Oris, Fortis, Maurice Lacroix... a keramiku zas Rado nebo Chanel. Takže v tvojí cenové hranici  hledej nejspíš tam.  Ještě pro inspiraci mrkni na tento inzerát , kde úplně dole jsou jedny keramiky za dobrou cenu.  Tebou postovaný model od Rado není vůbec špatný.

Co jsem ti chtěl ale doporučit, tak  je toto -  sice malinko přes limit, ale fakt super :speak_cool:  !

Odesláno (upraveno)

Mel jsem Ball hydrocarbon a ty maj pouzdro z titanu, takze pohoda..a nebo Sinn s tim jejich matrosem na pouzdra..

Upraveno uživatelem tenge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...