spiderer Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Tak tohle je nadhera, skoda ze jsem v posledni dobe nejen za hodinky hodne utracel, tady bych si nechal rict ;-) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...bayphotohosting
spiderer Odesláno 15. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 decebal - tady bych asi 35mm skousnul ;-) Kdyby byly za tech 600 USD, na kterych jsou ted, k mani tak bych do nich mozna sel, nebo spis mozna urcite :-)
Paullus Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Nádhera; kdybych nebyl deviant ujetej na starožitných hranatých, hned bych do těchhle Omeg šel jak do Snickers.
spiderer Odesláno 15. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Nádhera; kdybych nebyl deviant ujetej na starožitných hranatých, hned bych do těchhle Omeg šel jak do Snickers. Pekne receno - ta druha polovina vety, nejak takhle to citim taky! :-)
decebal Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 decebal - tady bych asi 35mm skousnul ;-) Kdyby byly za tech 600 USD, na kterych jsou ted, k mani tak bych do nich mozna sel, nebo spis mozna urcite :-) pro mne malé, ležely by mi v šuplíku.
spiderer Odesláno 16. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 To me ne, me by staly na stojanku u pocitace jako modry Seamastery a bral bych si je na golf prave misto nich ;-)
Návštěvník tolja Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 To me ne, me by staly na stojanku u pocitace jako modry Seamastery a bral bych si je na golf prave misto nich ;-) Ty s nima hraješ golf?
spiderer Odesláno 16. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Tolja - vsechny ostatni mam na kovovem tahu takze pak litaj na ruce pri odpalu :-) Snow - asi tak ;-))
spiderer Odesláno 16. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 No jo no, clovek plati za ukvapenost :-) Kazdopadne ted mam jedny Omegy na ceste tak se na ne tesim, sice na kovovem tahu, tak se mam na co tesit. Jen si ted budu muset dat chvili prestavku, protoze dneska jsem dal Fabii na servisku a zitra budou chtit 25k.. :-((( A ja naivne doufal, ze budu lepit zase okolo 5k jako posledne..
Návštěvník tolja Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Podle mě mechanickým hodinkám rázy při odpalu moc neprospívaj.Mám q. Orienty,u kterých se výrobce v manuálu chlubil,že snesou i golf.
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 No jo no, clovek plati za ukvapenost :-) Kazdopadne ted mam jedny Omegy na ceste tak se na ne tesim, sice na kovovem tahu, tak se mam na co tesit. Jen si ted budu muset dat chvili prestavku, protoze dneska jsem dal Fabii na servisku a zitra budou chtit 25k.. :-((( A ja naivne doufal, ze budu lepit zase okolo 5k jako posledne.. Nemáš si kupovat fabii, ale pořádné auto
spiderer Odesláno 16. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Nad tim jsem uz premyslel, ale nic kloudnyho jsem nevymyslel, takze s nima hraju dal ;-)
spiderer Odesláno 16. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Snow - ja s ni jsem vicemene spokojenej, za 5 let prakticky zadnej vetsi problem, coz neni spatny skore, ale pri 120kkm je zaklad prohlidka za 9 + rozvody za 8 a na nejakejch 8 vyjdou loziska na pravym prednim kole coz je jediny vlastne "navic".. Jen to mohlo jeste chvilku pockat :-(
Návštěvník tolja Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Nad tim jsem uz premyslel, ale nic kloudnyho jsem nevymyslel, takze s nima hraju dal ;-) Nechceš ty mé q.Orienty?Jsou teda dost hrozný(odřenej bicolor,titan chronograf),ale udělám Ti nabídku,kterou nebudeš moct odmítnout
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Vsadím se, že s těmito by jsi na golf nešel, pokud ano, pak jsi u mě velký player
Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Snow - ja s ni jsem vicemene spokojenej, za 5 let prakticky zadnej vetsi problem, coz neni spatny skore, ale pri 120kkm je zaklad prohlidka za 9 + rozvody za 8 a na nejakejch 8 vyjdou loziska na pravym prednim kole coz je jediny vlastne \"navic\".. Jen to mohlo jeste chvilku pockat :-( Ale stejně to je humus
spiderer Odesláno 16. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 To asi ne :-) Bohuzel tyhle me neoslovuji designem, takze bych s nima nesel asi nikam..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se