Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádhera; kdybych nebyl deviant ujetej na starožitných hranatých, hned bych do těchhle Omeg šel jak do Snickers.

Pekne receno - ta druha polovina vety, nejak takhle to citim taky! :-)

Návštěvník tolja
Odesláno

To me ne, me by staly na stojanku u pocitace jako modry Seamastery a bral bych si je na golf prave misto nich ;-)

Ty s nima hraješ golf? rolleyes.gif

Odesláno

No jo no, clovek plati za ukvapenost :-) Kazdopadne ted mam jedny Omegy na ceste tak se na ne tesim, sice na kovovem tahu, tak se mam na co tesit. Jen si ted budu muset dat chvili prestavku, protoze dneska jsem dal Fabii na servisku a zitra budou chtit 25k.. :-((( A ja naivne doufal, ze budu lepit zase okolo 5k jako posledne..

Návštěvník tolja
Odesláno

Podle mě mechanickým hodinkám rázy při odpalu moc neprospívaj.Mám q. Orienty,u kterých se výrobce v manuálu chlubil,že snesou i golf.

Návštěvník Snow
Odesláno

No jo no, clovek plati za ukvapenost :-) Kazdopadne ted mam jedny Omegy na ceste tak se na ne tesim, sice na kovovem tahu, tak se mam na co tesit. Jen si ted budu muset dat chvili prestavku, protoze dneska jsem dal Fabii na servisku a zitra budou chtit 25k.. :-((( A ja naivne doufal, ze budu lepit zase okolo 5k jako posledne..

Nemáš si kupovat fabii, ale pořádné auto

Odesláno

Snow - ja s ni jsem vicemene spokojenej, za 5 let prakticky zadnej vetsi problem, coz neni spatny skore, ale pri 120kkm je zaklad prohlidka za 9 + rozvody za 8 a na nejakejch 8 vyjdou loziska na pravym prednim kole coz je jediny vlastne "navic".. Jen to mohlo jeste chvilku pockat :-(

Návštěvník tolja
Odesláno

Nad tim jsem uz premyslel, ale nic kloudnyho jsem nevymyslel, takze s nima hraju dal ;-)

Nechceš ty mé q.Orienty?Jsou teda dost hrozný(odřenej bicolor,titan chronograf),ale udělám Ti nabídku,kterou nebudeš moct odmítnout laugh.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

Vsadím se, že s těmito by jsi na golf nešel, pokud ano, pak jsi u mě velký player smile.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

Snow - ja s ni jsem vicemene spokojenej, za 5 let prakticky zadnej vetsi problem, coz neni spatny skore, ale pri 120kkm je zaklad prohlidka za 9 + rozvody za 8 a na nejakejch 8 vyjdou loziska na pravym prednim kole coz je jediny vlastne \"navic\".. Jen to mohlo jeste chvilku pockat :-(

Ale stejně to je humus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...