Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doporucujem. Steiny su kvalitne spracovane a nespravis chybu. Mam od nich pilotky 44mm s rucnym natahom a diamantovou korunkou.

Odesláno (upraveno)

To že sú na toptime lacnejšie viem, ale majú ich v chronoshope, tak mi prišlo vhodnejšie dať odkaz odtiaľ.  :angel:

Upraveno uživatelem Chronoamater
Odesláno (upraveno)

Výběr Ti asi nikdo rozmlouvat nebude. Hodinky jsou to hezké, osvědčený strojek... Pokud se Ti líbí, není co řešit.

Jen je lepší předem vyzkoušet, pokud máš možnost. Pouzdro díky svému tvaru působí na ruce masivněji, než by odpovídalo průměru 44mm. Ne nijak výrazně, ale ten tvar jim opticky přidává. Ale pokud je fotka u nicku Tvoje, tak bych v tom neviděl problém... :)

Upraveno uživatelem 323GT
Odesláno

To že sú na toptime lacnejšie viem, ale majú ich v chronoshope, tak mi prišlo vhodnejšie dať odkaz odtiaľ.  :angel:

No alebo tak :D

Odesláno

Výběr Ti asi nikdo rozmlouvat nebude. Hodinky jsou to hezké, osvědčený strojek... Pokud se Ti líbí, není co řešit.

Jen je lepší předem vyzkoušet, pokud máš možnost. Pouzdro díky svému tvaru působí na ruce masivněji, než by odpovídalo průměru 44mm. Ne nijak výrazně, ale ten tvar jim opticky přidává. Ale pokud je fotka u nicku Tvoje, tak bych v tom neviděl problém... :)

No... keď som sa tu registroval, tak som tak nejako aj vyzeral, lenže časom som schudol nejakých 40kg, tak sa teraz tej veľkosti aj bojím. Aby mi neboli veľké. Asi to bude chcieť osobnú skúšku v Prahe.  :(

Odesláno

Jj, nekteré jsou povedené, hlavně ty více originální :-).

Aviatony jsou hodně povedené hodinky ale na ruce fakt působí dost velké, jak psal kolega výše, víc nez na 44 mm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...