chillout Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Zdravím, chcem sa opýtať konkrétne na hodinky Legend 1h374c. Na nete som nenašiel žiadne recenzie, len tento popis:strojček - SEIKOsklo - tvrdené minerálnepúzdro - nerez/oceľnáramok - nerez/oceľšírka náramku - 22mmpovrchová úprava - nerez/oceľpriemer - 44mmpresnosť chodu - ? 1min/2 mesiacevodotesnosť - 10 atmváha - 173g V hodinkách sa nejak nevyznám, chcem vedieť či sa ich oplatí kúpiť za 142e čo sa týka cena/výkon, či máte s nimi nejaké skúseniosti atď. Poradí niekto?
USER47 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Za tuhle cenu seženeš spoustu hodinek od normálních hodinářskejch firem:).
chillout Odesláno 23. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Tzn. že za tú cenu sa neoplatia? Hľadal som "športovo-elegantné" a tieto sa mi dizajnovo celkom pozdávajú. Vedel by si odporučiť niečo lepšie?
filo-boxer Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Precti si vsechna vlakna v teto sekci:http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/32-poraÄte-s-koup?-v??bÄ?rem/ Najdes tam odpoved na vsechny sve otazky.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.