cigi Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 osobně mám taky za to, že šlo spíš vo ksicht, než vo vohoz, cheb není velký město, ale pozor pozor, pánové, pro zychr noste s sebou i doklady vo koupi ( asi bude stačit kopie) !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 osobně mám taky za to, že šlo spíš vo ksicht, než vo vohoz, cheb není velký město, ale pozor pozor, pánové, pro zychr noste s sebou i doklady vo koupi ( asi bude stačit kopie) !!!!! a to si myslis, ze lokalni rolex dealeri si zacnou kupovat uctenky, aby ti ji vyplnovali pokazde, kdyz tu udelas nejaky deal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 pracovni sobota.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 pracovni sobota.. Ty Crocsy k lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 pracovni sobota.. Ty's asi nebyl na kurzu BOZP, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Ty jo, ještě, že Explorer jsou tak nenápadné a můžu je nosit jako 'trhan' a nešacuje mě kvůli tomu policie . Nikdo je zatím nepoznal (nebo alespoň se nijak neprojevil) kromě kamaráda, který se zeptal, zda to mám Primky a pak si na cifru přečetl Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se