Kubík Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Prosím, poraďte mi. Koupil jsem 25.2. a prodejce se porád vykrůcá, jednou, že napsal špatnou adresu a že mu to přišlo zpátky, jednou že měl zhroucený počítač atd. Už mi to nebaví, platil jsem Paypalem ale nevím, jak fungují ty stěžovací mechanismy. Poradíte ? Díky.
openspace Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Okamžitě prosím tě otebři na paypalu reklamační řízení jinak nedostaneš zpátky ani floka.prodejce pak musí dokázat co píšeš jinak musí vrátit peníze.ne déle než 40 dnůů tak honem.kdyby něco piš navedu tě.
afrikab Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2007 openspace napsal: Okamžitě prosím tě otebři na paypalu reklamační řízení jinak nedostaneš zpátky ani floka.prodejce pak musí dokázat co píšeš jinak musí vrátit peníze.ne déle než 40 dnůů tak honem.kdyby něco piš navedu tě. Presne tak, nic jineho nez reklamace pres PayPal ti nepomuze. Pokud se uz neozve, tak muzes PayPal pozadat o vraceni penez. Za tohle si vsak berou poplatek 25USD z pozadovane castky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se