Street Glide Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) ...ahoj kluci,... ...pokračuji další serií z cyklu " Srovnávacích foto" ,....najděte pár drobných rozdílů :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem Street Glide
palom Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 na drobeckach nie su okolo lunety blaboly ako napr: original gas escape.... ....velmi mi to pripomenulo casy, ked som si kupoval analogovu videokameru a na nej boli samolepky vsetkych funkcii co kamera dovedie...horsi bol trapas, ked som nalepku nedal dole a na dovolenke som s nou trapne behal
gougy Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 další krásné srovnání, díky!! Jedny jsou skvělé, akorát moc tlusté, no a ty přerostlé jsou prostě přerostlé...
bandicoot Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Takhle v tom srovnání Deepsea vypadaj, jak když jsou napuštěný Syntolem... Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem bandicoot
Jarett Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Hezky je vidět jak prošly steroidovou kůrou ... Za mě jsou DeepSea nejlepší ROLEX hodinky vůbec, ale přeci jen pro některé situace větší ... a staré SeaDwellery jsou nejvíc TOOL hodinky, co ROLEX kdy dělal, přímo z nich čiší praktičnost a na "běžné" nošení jsem neměl nikdy nic dokonalejšího ... sem tam se mi po nich i zasteskne, ale protože jsem jaksi víc na vintage, než modernu, budu muset akceptovat, že SeaDwellery ze 70tých let jsou poněkud dražší, než mi je milé
railmaster Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Zaujímavé je, že podľa fota na ruke Deep Sea nevyzerajú oveľa väčšie, len mohutnejšie. Pocitovo na ruke budú v porovnaní so Sea Dweller kladivá, ale na pohľad to tak nie je. Keď sú položené vedľa seba, tam je ten rozdiel obrovský.
fobus Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Dík za porovnanie...takto vedľa seba som ich nevidel...ten rozdiel je zrejmý na prvý pohľad...
carpaccio Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Super fotky! Připomínají mi, že mám druhé nejlepší hodinky na světě... A že do nejlepších hodinek na světě musím namakat/vyžrat zápěstí.
Návštěvník kupec Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Perfektné fotky, a hlavne to zrovnanie. Mám tie SDDS už 4 dni a som s nich stále hotový..........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se