mrakodrap Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Od začátku do konce obchodu vše na jedničku. Super komunikace, dohoda, vstřícnost. Mohu jen doporučit a budu se těšit někdy na další obchod.
casiotron Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Perfektní obchod, super komunikace, výborné hodinky. Lépe už to nejde.
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 Vše perfektní, velmi solidní člen. Vřele doporučuji.
here Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Vše na jedničku. Férová komunikace, super jednání, hodinky mi přivezl až domů. Leoši diky za obchod.
uff Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Pridavam se do rady spokojenych kupujicich. Dekuji za nakup a vsem mohu jednoznacne doporucit.
KGrob Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Asi mám štěstí nebo je to obecné pravidlo,ale na Chronomagu se setkávám pohříchu pouze s gentlemany a seriozním jednáním. To bezezbytku platí o PheniXovi. Díky
laurin Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Super jednanie a super nozik mi pribudol vdaka Leosovi. Vdaka este raz.
Prorok Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Super spolupráce, naprostá důvěra. Byl jsem opravdu moc spokojený. Díky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se