Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dat skoro 40 litrov za tissoty? Neviem neviem. Kup si ich v quartze za 7 litrov a 30litrov si mozes kupit nejake paradne Oris, Fortis ,Hamilton, Alpiny, Sinn atd

Upraveno uživatelem People
Odesláno

No na Hamilton uz jsem narazil trosku pozde. A nevim jestli se mne chce s vyberem zacinat zase od znova :-) Mel bych je za 30tis. I tak je to dost. Ale mel jsem tricatiny tak jsem chtel hodinky za 30 :-)

Odesláno

dat skoro 40 litrov za tissoty? Neviem neviem. Kup si ich v quartze za 7 litrov a 30litrov si mozes kupit nejake paradne Oris, Fortis ,Hamilton, Alpiny, Sinn atd

Naprosto souh,asím! Rvát 40 litrů do Tissotů je naprosto zbytečné...

Odesláno

Diky Rolas :-) Predevcirem jsem si je koupil. Ale s metal paskem, ten extra objednali. Kupoval jsem je primo ve Svycarsku za 1465 fr. Ale bohuzel uz je mam dneska podruhe na reklamaci. Vsiml jsem si bile tecky na sklicku a kdyz to rozdelali tak pak zase prestalo fungovat tlacitko na resetovani stopek. Tak snad ted uz bude vsechno fungovat..

Odesláno

Tak gratulace k novým hodinkám, snad po reklamaci už budou v pořádku a dobře sloužit. Taky mám ocelový řemen a musím říct, že to hodinky úplně změní :) . Jestli se mohu zeptat jaký konkrétně tah máte na mysli ?

Hodně lidí se dívá na Tissot skrz prsty, ale já si myslím, že tato kolekce PRS 516 má něco do sebe a hodinky na živo vypadají opravdu pěkně. Mám už je cca. 3 roky a stále se na ně rád koukám :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...