rolas Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Zdravím všechny !Chytla mě "mlsná" na hodinky a chtěl bych si koupit nějaké potápky .Hodinky mám v plánu nosit jak při sportu, tak do bazénu, takže chci nějaké co něco ustojí, ale nemám v plánu se k nim chovat jak prase. Jelikož nebudou v přiznivých podmínkách, tak nechci za ně utrácet majland, ale zase nechci "calvaneo 1583 a pod. značky", takže strop bych viděl okolo 8tisíc. Preferuji ebay (nejlépe uk/it/de/at) a nebo nabídku místních členů.Na ebay jsem se zakoukal do těchto Seiko hodinek a když už jsme u toho chtěl bych znát váš názor.Děkuji všem za rady,připomínky a návrhy.
tomek Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Clovece nevim, jak velkou mas ruku, ale ty seika maji podle popisu 46 mm, coz je teda uz dost. Jinak neco potapkovyho do tech 8 tis. je asi nejlepsi vzit neco od seiko/orient. U seiko bych vzal nejaky skx, treba 007, nebo zdejsi klasiku - monstra. U orient mrkni treba na model CEM75004B, ktery je dost podobny tem tebou postovanym seiko.
ggrand Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) tomek : Čoveče 185 příspěvků 2,5 roku mezi náma a nepoznáš, že to, co je v odkazu jsou právě SKX007 jen upravené, takže velikost pouzdra kolem 42mm.Zkusil bych i Stargejty z prodeje : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64762-seiko-divers-stargate/U Seika je zpracováním výš už jenom Sumo.Edit: A co si myslím o odkazovaném tuningu? Vteřinovka hrůza, kterou jsem dosud nepoznal. Svítící kroužek je zajímavý prvek, škoda, že prodlužuje dráhu mezi minutovou ručkou a minutovýma indexama, takže snižuje čitelnost. Vložka lunety ala Omega PO, ble. A tah? Nejlacinější mesh. Upraveno 12. září 2013 uživatelem ggrand
rolas Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 tomek: Děkuji moc za typ na ty Orient, docela dost o nich začínám uvažovat. ggrand: Ty co jsou na prodej vypadají pěkně, ale asi jsem "úchyl" na ty barevné lunety. Každopádně děkuji za popis těch hodinek ne ebay. Jinak ještě jsem zapoměl dodat, mám v plánu je hodit na řemen typu "shark mesh" .
rolas Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Na ebay je teď aukce na tyto hodinky, co na ně říkáte ?
saida Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Jsou pěkné. Když je ,tady poptáš nemusel by být problém se knim dostat.
tomek Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 (upraveno) ggrand: Tak to se omlouvam. jasne ze jsou to predelany zrovna skx 007, holt chybicka se vloudila rolas: Tyhle orienty jsou pekny a par lidi je tu ma / melo. Jedine na co by sis mel dat pozor, je to uchyceni remene. Bude te to dost limitovat pokud bys je nehodlal nosit na te originalni kuzi a myslim ze mesh na ne nepujde vubec. Tyhle hodinky se delaji ale i na tahu (CFM00002B0-K), nicmene to uchyceni je stejny. Upraveno 13. září 2013 uživatelem tomek
People Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Mrkni na seiko ska371 ale najdi si pepsi verziu. Uplne dokolane a za par supiek. 5x lepsie ako nejake orientky.
Toblin Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Muzes koupit klasiku od Seiko - SKX, monstra, Kinetic, jak radi kolegove. Nebo zkusit neco mene obvykleho. Pokud mas rad barvy Orient M-Force.V quartzu treba novinku Wenger Seaforce Chrono.
MAD68 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Osobně bych šel do quartz. Mám Seiko automat a štve mne, když je po pár denním sundání musím seřizovat. Že by Wenger?
rolas Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Mám už jedny chronografy a u potápek se mi líbí když je pouze datumovka + den popř. nějaká zajímavá funkce (Citizen BJ2110-01E bych skousnul ). Docela je mi jedno jestli to bude quartz a nebo automat, ale u quartz jedině solar/kinetic, ale zase automaty jsou automaty že . Edit: Ještě dodám, že chci hodinky kde je vyměnitelný řemen, kvůli shark mesh. . Upraveno 13. září 2013 uživatelem rolas
Toblin Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Vzdyt ty Citizen jsou chrona. Trochu nekonzistentni? :-)Pokud se ti libi Citizen muzes mit Eco-drive rizeny radiem: Citizen CB0020-50E. Jsou to masivni pekny hodinky. Nedavno si je poridil jeden kolega: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64645-citizen-cb0020-50e/&do=findComment&comment=996940
rolas Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Vzdyt ty Citizen jsou chrona. Trochu nekonzistentni? :-)Pokud se ti libi Citizen muzes mit Eco-drive rizeny radiem: Citizen CB0020-50E. Jsou to masivni pekny hodinky. Nedavno si je poridil jeden kolega: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64645-citizen-cb0020-50e/&do=findComment&comment=996940Možná jsem to špatně napsal, ale bylo to myšleno tak, že zrovna ty Citizen se mi líbí s chrono, ale jedině za dobré peníze bych je koupil, takže koukám stále na ebay .
Toblin Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Mezi solarnimi quartzy bez chrona si v ramci tveho rozpoctu bezpecne vyberes. Chce to jen najit ty prave :-) Kazdopadne bych hledal japonce.
lucid Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Vraby měl v prodejní sekci Seiko LandMonster, třeba je ještě neprodal. Osobité hodinky se kterými chybu rozhodně neuděláš..
rolas Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Co jsem koukal, tak ty wenger bez chrona v modrém provedení jsou pěkné, ale nemají solar což nechci. Hodně se mi líbí tato kombinace, ale ovšem to je cenově trochu jinde. Toblin: Asi to taky tak vidím, ale je to běh na dlouho trať a čekám na ten okamžik aby to byl dobrý kauf . Lucid: Vraby už mne kontaktoval a pořád na ně koukám, ale ještě jsem jim nepřišel na chuť asi, možná změním názor. Jinak díky všem, za návrhy a rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se