cema Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 ahoj, máte někdo ty GMT se stříbrným cifrem na kovovém tahu, jak to vypadá reálně? šlo by sem dát foto? ještě jsem se chtěl zeptat jestli jsou ok na zpěstí 19cm? díky
Roman-ZA Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 Mrkni sa do fotogalerie, tam su z nich velmi pekne fotky.
cema Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 jo, tam jsem koukal, ale viděl jsem je tam jen na koženým řemínku ne v kombinaci s kovovým tahem, možná jsem to nenašel, můžeš mi hodit odkaz. díky
Roman-ZA Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Mas pravdu, boli iba na kozi. Jedine ti mozem poradit strycka gugla.
jast Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Mám GMT objednané ve Švajcu, ( viz mé foto v profilu) ale i tam se nabízejí jen na kůži. Tyto jsou v hnědé barvě, mám zápěstí také 19cm a věřím , že budou akorát
cema Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 ne ne, jsou i na tahu http://www.certina.com/collection/gent-quartz/ds-podium-gmt#m=10Už jsem je měl na ruce jak na tom tahu, tak i na černý kůži http://www.certina.com/collection/gent-quartz/ds-podium-gmt#m=5 na tom tahu vypadjí na mojí ruce líp, ale samozřejmě záleží na vkusu každého, ten prošitej řemínek vypadá takovej tenkej a není ani moc dlouhej, proto jestli do nich půjdu, tak na tahu a pásek si nechám někde ušít.....
cema Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 nějak se mi to nezobrazilo celý: na tom tahu vypadali na mojí ruce líp než na tý bíle prošitý kůži, ten řemínek vypadal takovej tenkej a byl i docela krátkej, ale každej má jinej vkus, no. Když do nich půjdu, tak na tahu a řemínek si nechám někde ušít.....
cema Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 ještě mám dotaz na majitele Certina DS Podium GMT, mají šroubovací korunku? nikde jsem to nenašel, dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se