spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 opravdu krásnej kousek,a moc pěkný fotky...jen se zeptám než to někde hledat dělá se i verze s bronzovou korunkou?
jencekgs Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Kluci gratulace ke krásným hodinkám a samo krásné foto
Sedlin Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 (upraveno) opravdu krásnej kousek,a moc pěkný fotky...jen se zeptám než to někde hledat dělá se i verze s bronzovou korunkou?ruku svý přítelkyně bych za to do krbu nestrkal, ale neřekl bych. Vzhledem k tomu, že se jich na světě potuluje jen zlomek z původně deklarovaných 500 kusů, bych si troufnul říct, že ani na podobnou verzi nedojde.Dýnko a korunka jsou z nerezi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já mám takovej plíživej pocit, že snad tady někde jsem to četl, nebo že bych si to vymyslel...nevím, každopádně, že se korunka z bronzu nedělá, protože bronz oxiduje a mohlo by to mít na funkci "rostlináře" neblahý vliv, obzvláště, je-li rostlinář šroubovací :-)Ale to je jen má domněnka. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Sedlin
grakij Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 @Sedlin :-) fajn příběh i fotky, díky.
financ Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Konečně ses dočkal, gratuluju.Koukám, pěkný číslo.Začínáme být hodinková velmoc, z osmdesáti vyrobených kusů jsou tu na foru troje.Modrý, černá Eta i Miyota
spineshank Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 ruku svý přítelkyně bych za to do krbu nestrkal, ale neřekl bych. Vzhledem k tomu, že se jich na světě potuluje jen zlomek z původně deklarovaných 500 kusů, bych si troufnul říct, že ani na podobnou verzi nedojde.Dýnko a korunka jsou z nerezi. IMG_1913.jpg Já mám takovej plíživej pocit, že snad tady někde jsem to četl, nebo že bych si to vymyslel...nevím, každopádně, že se korunka z bronzu nedělá, protože bronz oxiduje a mohlo by to mít na funkci "rostlináře" neblahý vliv, obzvláště, je-li rostlinář šroubovací :-)Ale to je jen má domněnka.no teď tu na foru koukám na toto http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B-Uhr-44-handwinding-bronze,784.html a tam je to pěkně sladěný takže to asi jde udělat
Návštěvník Matiniela Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Nádhérný kousek. Perfektní potápky.
Sedlin Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 (upraveno) no teď tu na foru koukám na toto http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B-Uhr-44-handwinding-bronze,784.html a tam je to pěkně sladěný takže to asi jde udělat jasný, máš pravdu. Ale "rostlinář" není šroubovací Ale udělat to každopádně půjde Upraveno 16. října 2013 uživatelem Sedlin
Bullet Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Kluci, skvele hodinky, bronz je skvelej, posunuje to hodinkove silenstvi zase o krok dale.....neco jako zive "tamagotchi" na ruce...:-)Posledni dobou me prijde, ze je vice zajimavych kousku tady na foru...coz je super!
Sedlin Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 dík kluci. Moc mě baví, jak jsou den ode dne černější, není to takovej fofr, jak jsem čekal, ale kolem dýnka už jsou vážně olezlý dost po pěti dnech nošení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a moc mě baví potápěč z dýnka na korunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Proběhly nějaký hrátky s patinou, nakonec jsem tom ošm.dlal a nechám tomu přirozený průběh.Patinování zůstalo jen v indexech na lunetě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 a takhle to vypadá, když se to tak silně neošm.dlá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 furt to máčíš, nebo ti to jede samo?
NERO.8 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Proběhly nějaký hrátky s patinou, nakonec jsem tom ošm.dlal a nechám tomu přirozený průběh.Patinování zůstalo jen v indexech na lunetě DSCN56341.JPG já jsem měl taky nutkání a nakonec jsem se rozhodl stejně ... a takhle to vypadá, když se to tak silně neošm.dlá IMG_2366.jpg té tmavé patině by slušelo trochu přeleštit ... mělo by to větší hloubky a kovovější nádech( omlouvám se jestli se budu jevit nějak moc chytrý ... je to deformace ... patinování patří trochu k moji práci )
Sedlin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 furt to máčíš, nebo ti to jede samo? Už ne, od posledka, už to nechvávám žít svým životem, jen jsem ještě pomáchal tu černou lunetu, abych ji mohl taky nosit :-)A jestli to jede samo nedokážu poznat. já jsem měl taky nutkání a nakonec jsem se rozhodl stejně ... té tmavé patině by slušelo trochu přeleštit ... mělo by to větší hloubky a kovovější nádech( omlouvám se jestli se budu jevit nějak moc chytrý ... je to deformace ... patinování patří trochu k moji práci ) přeleštit čím? Vždycky po lázni jsem to drhnul papírovým kapesníkem do rózervání (kapesníku) a pak bavlněným hadrem, kterej je už taky dorvanej nebylo to jen fotkou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NERO.8 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 přeleštit čím? Vždycky po lázni jsem to drhnul papírovým kapesníkem do rózervání (kapesníku) a pak bavlněným hadrem, kterej je už taky dorvanej první metoda : rozkrojit citron a opatrně potírat ... opláchnout teplou vodou ... přeleštit flanelovým hadrem ( přitlačit ) ... a to celé opakovat, až to bude ono druhá metoda : smíchat kuch.sůl a vinný ocet třetí metoda : smíchat pár kapek čpavku a teplé vody u druhé a třetí metody bacha ať to nevyleštíš úplně pokud to nedopadne dobře, tak máš u mně nové hodinky ...
financ Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Sundavam to sensodynem a zubnim kartáčem, kdyz pritlacim, tak jdou i ty indexy.Tohle je aluminium bronze, reaguje to trochu jinak.
Sedlin Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 první metoda : rozkrojit citron a opatrně potírat ... opláchnout teplou vodou ... přeleštit flanelovým hadrem ( přitlačit ) ... a to celé opakovat, až to bude ono druhá metoda : smíchat kuch.sůl a vinný ocet třetí metoda : smíchat pár kapek čpavku a teplé vody u druhé a třetí metody bacha ať to nevyleštíš úplně pokud to nedopadne dobře, tak máš u mně nové hodinky ... kyselý "roztoky" způsobují vznik oxidu - patinujou a zásady patinu odstraňují. S drobnými odlišnostmi používám takřka stejně první bod z tvého doporučení pro vzhled, který je vidět na fotkách. sůl a ocet? pro patinaci jsem zkoušel jen odděleně, smíchat mě to taky mohlo napasnout, péééndrek, díky za tip! Asi zase začnu patinovat, ať to má nějaký koule a neleskne se jen tak. čpavek je zásada, tím to sundám. Ale nezkoušel jsem. Ale díky za tipy!
NERO.8 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 ten hliník by tomu neměl vadit ... kartáček je ale na úplné vyčištění ... nejlepší je použiít ten rozkrojený citron na rovný povrch a flanel ... v indexech a částečně i na povrchu by měla tmavá patina zůstat bacha, když je toho citronu moc, tak to taky vyleštíš do nového stavu
NERO.8 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 kyselý "roztoky" způsobují vznik oxidu - patinujou a zásady patinu odstraňují. S drobnými odlišnostmi používám takřka stejně první bod z tvého doporučení pro vzhled, který je vidět na fotkách. sůl a ocet? pro patinaci jsem zkoušel jen odděleně, smíchat mě to taky mohlo napasnout, péééndrek, díky za tip! Asi zase začnu patinovat, ať to má nějaký koule a neleskne se jen tak. čpavek je zásada, tím to sundám. Ale nezkoušel jsem. Ale díky za tipy! tak bych zkusil limetku ... možná je problém v hadře: flanel je nenahraditelný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se