Robousek Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Dobrý den, můžete prosím poradit, kdo a za kolik by dokázal vyměnit sklíčko, vyčistit strojek a renovovat pouzdro? Nejde mi o zvýšení ceny hodinek, prostě se mi jen líbí a nosil bych je. Pokud by to nestálo moc peněz. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 jde o to,co si predstavujes pod pojmem moc penez.Pokud to neni dedictvi(pamatka po nekom),kasli na to,takovejch hodinek je mraky a cena renovace by dalece presahla jejich realnou hodnotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Sklíčko nevypadá prasklé. Zkusil bych ho přebrousit jemným smirkem a vyleštit Sitolem. Na pouzdro vezmi klidně brusnou pastu - tady už není moc co zkazit. Zrovna jsem jedno pouzdro na Lanca takto '' zrenovoval'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Sklíčko nevypadá prasklé. Zkusil bych ho přebrousit jemným smirkem a vyleštit Sitolem. Na pouzdro vezmi klidně brusnou pastu - tady už není moc co zkazit. Zrovna jsem jedno pouzdro na Lanca takto '' zrenovoval'' Hod fotku,to by me zajimalo,jak to vypada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Fotka jen mobilem. Původní stav jsem nefotil, ale byl hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 napotřetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 ještě jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 tyhle už moc zachránit nešly, dělal jsem co se dalo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Jo, hliníkové pouzdro se renovuje parádně. To jde skoro samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Super výsledky, jak poznám, že to pouzdro je hliníkové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 To ty jajakovy první, s tím černým cifrem, to je hliníkové pouzdro, hodinky jsou předělávka. Takových pouzder mám doma několik, už je znám, vypadají prostě jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Ok, jaké máš výsledky s jinými pouzdry? Jakou brusnou pastu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Já žádné, takže předávám slovo zpátky jajakovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Já žádné, takže předávám slovo zpátky jajakovi I tak díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Není zač. Chystáš se renovovat nějaké pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajak Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Brusnou pastu používám zelenou s hrubším kotoučem nahrubo a potom jiný kotouč a šedou na dokončení.Na hliník stačí rovnou ta šedá a stejně se musí dávat pozor na hrany, aby to nebylo celé dokulata. Hliníkové pouzdro je v pohodě pokud má nerezové dýnko.Jinak může špinit a u někoho se i naleptávat potem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se