Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuji o koženém řemenu pro svoje nové černé Marinemastery - ten dřívější "umírněný" model bez zubaté lunety. A protože jsem kůži nikdy nepoužíval, rád bych si od ostatních, kterým prošly tyto Fortisy na rukou, nechal poradit, jaký je vhodný, s jakým jste byli spokojeni, ideálně doplnit fotkou, jak hodinky vypadají, případně kde se dají pořídit. Máte nějaké tipy?

Odesláno

Těžko radit, nevím, jakou máš představu. Zkusil bych, zde často zmiňovaného Šímu nebo Toshiho z GB (Toshi straps) - tam ty řemeny maj dost koule a k Fortis vyloženě padnou. Oba můžu doporučit, dobrá kvalita, super zákaznický servis. U obou se dá vybrat.

Odesláno
  V 22. 9. 2013 v 11:04, Mechac napsal:

diky, ty toshi straps jsem vubec neznal. Strapshop jsem koukal na nabidku uz driv, ale myslel jsem si, ze bych si prave nechal udelat spis remen na miru.

Ja je mel na gume,ale kupoval jsem je na remenu,kterej mi vubec nevyhovoval.Az budes shanet/objednavat,mysli na to,abyl nebyl moc tenkej,stezejky,nebo spis trubicky k uchyceni remenu jsou docela silny,nebo zkus Nato,taky to nevypada spatne:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...