Mechac Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Uvažuji o koženém řemenu pro svoje nové černé Marinemastery - ten dřívější "umírněný" model bez zubaté lunety. A protože jsem kůži nikdy nepoužíval, rád bych si od ostatních, kterým prošly tyto Fortisy na rukou, nechal poradit, jaký je vhodný, s jakým jste byli spokojeni, ideálně doplnit fotkou, jak hodinky vypadají, případně kde se dají pořídit. Máte nějaké tipy?
Darek73 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Těžko radit, nevím, jakou máš představu. Zkusil bych, zde často zmiňovaného Šímu nebo Toshiho z GB (Toshi straps) - tam ty řemeny maj dost koule a k Fortis vyloženě padnou. Oba můžu doporučit, dobrá kvalita, super zákaznický servis. U obou se dá vybrat.
Z. Paul Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 A taky www.strapshop.cz tam si taky vybereš
Mechac Odesláno 22. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2013 diky, ty toshi straps jsem vubec neznal. Strapshop jsem koukal na nabidku uz driv, ale myslel jsem si, ze bych si prave nechal udelat spis remen na miru.
villain83 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 V 22. 9. 2013 v 11:04, Mechac napsal: diky, ty toshi straps jsem vubec neznal. Strapshop jsem koukal na nabidku uz driv, ale myslel jsem si, ze bych si prave nechal udelat spis remen na miru. Ja je mel na gume,ale kupoval jsem je na remenu,kterej mi vubec nevyhovoval.Az budes shanet/objednavat,mysli na to,abyl nebyl moc tenkej,stezejky,nebo spis trubicky k uchyceni remenu jsou docela silny,nebo zkus Nato,taky to nevypada spatne:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se