Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

rozumím oběma názorům, ale je pravda, že každý musí někdy začít a pokud by nedostal důvěru a šanci, tak by se ani nerozjel  :) ...

navíc talent nebývá  přímo úměrný věku ...

Jasně, šance se dát musí, ale chce to dát si pozor, aby vše fungovalo jak má (myslím dispozičně a konstrukčně). Talent samozřejmě není ovlivněn věkem, ale dobrý architekt musí mít i zkušenosti, aby nevznikl problém v konstrukci. Dělám s mladšíma projektantama, většinou z VOŠ a občas mně to připadá jako "pojďme si hrát na projektování". :-(

Odesláno

Jasně, šance se dát musí, ale chce to dát si pozor, aby vše fungovalo jak má (myslím dispozičně a konstrukčně). Talent samozřejmě není ovlivněn věkem, ale dobrý architekt musí mít i zkušenosti, aby nevznikl problém v konstrukci. Dělám s mladšíma projektantama, většinou z VOŠ a občas mně to připadá jako "pojďme si hrát na projektování". :-(

mám podobné negativní zkušenosti, ale na druhé straně i pár pozitivních ? je to o lidech  :) ...

u projektantů jsou ty zkušenosti o trochu důležitější ? oni by měli architekty usměrnit, co lze a co ne  :) ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...