tomsoyer Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Ahoj prosím o radu s hodinkami co doma vyhrabal kamarád.Dle mě jsou to přendané kapesní hodinky do nového nic moc pouzdra a mají i dle mě nově "mizerně" natištěný ciferník.Jsou bez sklíčka, ale jinak strojek je plně funkční - asi švýcarský? Zde přikládám fotky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Má cenu to nějak řešit a renovovat u hodináře do nového pouzdra a pod...Jaký je váš názor? Je ten strojek kvalitní?Nebo to má rovnou vyhodit :-) Děkuji Tom
Karlos Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Odesláno 2. října 2013 Podle mě jsou to celkem dobře udělané předělávky a já bych je ani nevyhazoval, ale ani nijak nepředělával (to se asi opravdu nevyplatí). Strojek úplně špatný není, ciferník je podle mě smaltovaný originál, tak jak to někdo vyndal z kapesních hodinek. Stejně tak i ručičky. Zcela jistě to původně byly hezké zlaté tříplášťové hodinky.Nasadit vteřinovku a sklíčko, dát hezkou korunku a budou to zajímavé a nepřehlédnutelné hodinky s historickým strojkem.
tomsoyer Odesláno 3. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Díky za odpověď, ano ciferník bude opravdu smalt.No půjdou na vyčištění, seřízení a zasklení.Kamarád je chce nosit.Tak je to dobře.Díky za info
Klotzman Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Náhodou jsou super - takový bych si dal taky říct. Ani to pouzdro mi nepřijde tak špatný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se