brett Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Bez jakéhokoli postranního úmyslu někoho naštvat nebo cokoli sabotovat tady uvádím alternativu pro ty, kteří chtějí 12 hod lunetu , day/date, stáli by o chronograf a nebyli uspokojeni limitkou Damasko. Může to sloužit i jako budoucí potenciální chronografová limitka. P. Jürgen Herzberger mi potvrdil možnost jednat o individualizaci chronografů. Zmínil jsem mu potenciál 30 ks. Více o firmě : www.hacher-uhren.de Atlantis je moc pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 No, to by možná stálo za úvahu. Nechat čínský pouzdro, vyhodit ciferník, ručičky, lunetu a tlačítka a začít. Cigi, ciwe, kde seš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Já bych tam prd cifer z brekeket aeronavále a lunetu z rolád, vše v lomené nachové ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Budoucnost patří aluminiu, co kdyby byly celý z hliníku bez jakýchkoli barev? Jenom čistej kov... A modřený ručky. Upraveno 3. října 2013 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Bez jakéhokoli postranního úmyslu někoho naštvat nebo cokoli sabotovat tady uvádím alternativu pro ty, kteří chtějí 12 hod lunetu , day/date, stáli by o chronograf a nebyli uspokojeni limitkou Damasko. Může to sloužit i jako budoucí potenciální chronografová limitka. P. Jürgen Herzberger mi potvrdil možnost jednat o individualizaci chronografů. Zmínil jsem mu potenciál 30 ks. Více o firmě : www.hacher-uhren.de Atlantis je moc pěkný :-) Atlantis.JPGHmmmmm. No to abych začal teda šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 A Sinn by vam limitku neudelal? Aspon budete mit limtku z originalu a ne z prumerne kopie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se