prischera Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Odesláno 3. října 2013 Musím se pochlubit dalším kouskem v "rodinné sbírce". Tyhle nosila prababička a ke mě se dostaly ve značně zahumuseném, ale jinak slušném stavu. Vyčistil jsem je, přeleštil sklo a objednal zelený dámský řemínek. Jukají na mě z vitríny jako vzpomínka na oblíbenou babi . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 hezka vzpominka,tak to ma bejt:-)A propos,neni kalibr 66 bez datumu?
long Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Rodina určitě a kalibr 68 také.:-)))))))))))Rodina se má ctít ...
prischera Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Sry, chybicka se vloudila . Napisu Mantakovi at mi to opravi Rodina určitě a kalibr 68 také.:-)))))))))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se