Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vánoce se nám pomalu blíží a přemýšlím co bych koupil mé dcerce a jelikož se mi sama svěřila že by asi už chtěla nějaký hodinky tak si tu lámu hlavu jaké.....no nejraději bych jí vzal nějaký baby G,ale představu moc nemám,ručky nebo čísla,myslím že je to jedno cena do 2500,-

Múžou být třebas i nějaký Seiko,Citizen atd.výběr je hodně otevřenej

Dceři je 8 let a ručka tomu odpovídá,takže třebas moje GA-100 jsou ji malinko veliký :photo:

Odesláno

určitě bych volil analogové a pravděpodobně quartz /z důvodu menší provozní náročnosti a odolnosti/. Já jsem devítileté neteři koupil letos k narozeninám toto a líbí se jí to. Chodí sportovat a ráda plave, tak jsem to přizpůsobil zájmům...

http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/casio/analog/casio-analog-watch-lrw-lrw200h-1e-lrw-200h-1e.html

Odesláno

díky za tip,jdou koupit i u nás?co jsem teď narychlo googlil tak mi to nic nenašlo

jinak určo quartz v této ceně je to reálnější a myslím že i rozumnější

Odesláno

Jelikož mám dvě dcery 6 a 8 tak jsem řešil podobný problém a najít pěkné holčičí hodinky je nadlidský ůkol.

Takže mají více hodinek a střídají to.... Staré dětské manuální Primky, Flik Flak od Swatch, pak nějaká dětská Casia koupené v Koscomu a jedny Baby G. Ale jinak obecně to je bída.

Odesláno (upraveno)

díky za tip,jdou koupit i u nás?co jsem teď narychlo googlil tak mi to nic nenašlo

jinak určo quartz v této ceně je to reálnější a myslím že i rozumnější

já jsem ani nezkoumal, jestli se dají koupit u nás a objednal je rovnou ze Singapuru. Byly tu za 10 dní od zaplacení kartou Visa, cena je vč. poštovného. Obchod mohu pouze doporučit.

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Jelikož mám dvě dcery 6 a 8 tak jsem řešil podobný problém a najít pěkné holčičí hodinky je nadlidský ůkol.

Takže mají více hodinek a střídají to.... Staré dětské manuální Primky, Flik Flak od Swatch, pak nějaká dětská Casia koupené v Koscomu a jedny Baby G. Ale jinak obecně to je bída.

jj je to bída to pomalu zjišťuju taky no na ty swatchky mrknu co mají v nabídce, díky

budu muset mrknout někde na ty baby G který jsou nějaký menší,tak nějak si myslím že to bude nej volba

Odesláno

jj je to bída to pomalu zjišťuju taky no na ty swatchky mrknu co mají v nabídce, díky

budu muset mrknout někde na ty baby G který jsou nějaký menší,tak nějak si myslím že to bude nej volba

u nás to s těmi Baby G nebude až taková sláva, tipoval bych, že se ti podaří uviděl na vlastní oči max. tak 1/10 toho, co v cizině... Přidám ještě jeden tip:

http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/casio/baby-g-1/baby-g/baby-g-watches-casio-world-time-alarm-watch-bga200-bga-200-2e.html

Odesláno

u nás to s těmi Baby G nebude až taková sláva, tipoval bych, že se ti podaří uviděl na vlastní oči max. tak 1/10 toho, co v cizině... Přidám ještě jeden tip:

http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/casio/baby-g-1/baby-g/baby-g-watches-casio-world-time-alarm-watch-bga200-bga-200-2e.html

jj na ty jsem se taky díval  u nás jdou za cca1500,- musím najít nějaký foto na ruce,ale vypadaj moc fajn

Odesláno

Já bych především vybral hodinky, u kterejch nebude problém s odečítáním času. Ty dva ručičkový modely jsou v tomhle dost pitomý, z těch bych nepoznal, kolik je hodin, ani já.

Odesláno

no na živo to nebylo tak jako na fotkách,ale budu muset nechat nenápadně asi dceru pro které se rozhodnu,toto co jsem sem dal je můj výběr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...