prischera Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Možná to znáte, některé nákupy člověk dlouho rozmýšlí a vybírá, k jiným se dopracuje těžko přes počáteční odpor no a některé přijdou jako blesk z čistého nebe. Minulou středu na pražském srazu jsem měl poprvé na ruce Landmonstra, půjčené od Motyho. Vzhledem k tomu, že mě dlouho nelákaly ani obyčejná Monstra (mám je od začátku září a mám je rád ) mě tento model v inzerci úplně míjel. Ale ten večer něco přeskočilo. Přišel jsem domů ze srazu, dal fotky na fórum a brouzdal po chronomagu. Ve výměně na mě vyskočily Vrabyho Landmostra jako rána palicí. Ani nevím jestli jsem mu psal hned, nebo jsem vydržel do rána, ale stalo co se stát muselo a v pondělí vyrazil balíček směrem ku Praze. Česká pošta překvapila, a tak je už dnes držím v ruce, okukuji, potěžkávám a užívám. Jsou mé zdaleka největší hodinky, a to jak do rozměru, tak do váhy. Na ruce mi přijdou lepší na tahu, než na kůži, působí vyváženěji, ale překvapivě v obou případech sedí docela dobře. Je to pro mě první model z trochu vyšší Seiko produkce (zatím jen 7002, SKX007 a Monstra) a hned je ten rozdíl znát. Překvapilo mě kvalitní zpracování ciferníku a celková propracovanost pouzdra. Ale dost řečí, tady je pár fotek hodinek, co jsem vlastně nechtěl. nevím jak dlouho u mě vydrží, ale které si teď velice užívám... V práci jsem je nejdřív hodil na kůži, neměl jsem k dispozici vystěžejkovač na zkrácení tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatím nejlepší ciferník z mých náramkových kousků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na černé kůži jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale i tah jim sekne parádně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je jich pořádný kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tradičně skvěla lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palom Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 tiez som po nich kedysi poskuloval, dokonca sme si s vrabym vymenili zopar sprav...gratulujem ti k novemu prirastku do rodiny, ale ked uz pises o vyvazenosti, tak ich daj na labu a zverejni nejake fotky, som dost zvedavy ako vyzneju v kozi na tvojej ruke
quest987 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 grartulace ,,, jsou to super hodinky. treba se nekdy k ním vratim. Baví mne na nich ta korunka na 4 . vypadato jak kohoutek od vodovodu
prischera Odesláno 8. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2013 tiez som po nich kedysi poskuloval, dokonca sme si s vrabym vymenili zopar sprav...gratulujem ti k novemu prirastku do rodiny, ale ked uz pises o vyvazenosti, tak ich daj na labu a zverejni nejake fotky, som dost zvedavy ako vyzneju v kozi na tvojej ruke Páči sa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palom Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 na tej kozi im to fakt pristane (oranzove boky remena im dodavaju smrnc)..este raz gratulacia k peknemu prirastku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se