Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Vždyť se každý může svobodně rozhodnout jestli koupí nebo ne.Ten "předmět" se neschovává za světovou značku,pouze používá některým uším liběznějící jméno.Pokud má někdo nastavený vkus na takové "skvosty",tak ať si je za ty peníze koupí.

Odesláno

Zeptal jsem se prodejce že by jsem o ne měl zájem ale jaký je v nich stroj a kolika mikrony jsou zlaceny... takže se s Vámi hned po jeho odpovedi podelim o své zážitky...

Návštěvník tolja
Odesláno

Ja myslim, ze tohle se zakazat ani neda, ve finale, na webu vyrobce tuhle smesnou cenu uvadeji, takze v tom ani tak nelze, spis se mi nelibi ze tam pise ze to neni cina sad.gif Ale kazdopadne, pokud to nekdo chce koupit tak at do toho jde ;-) Treba tohle - http://cm.aukro.cz/item188722582_zlate_hod...na_17500kc.html je taky bomba biggrin.gif

Na Aukru jsou vůbec věci.Dnes jsem objevil inzerát-Prodám starožitné stříbrné hodinky...jen je potřeba vyměnit baterku.Jsem zvědavý,kde bude chudák kupec shánět starožitnou baterku laugh.gif

Odesláno

Ja myslim, ze tohle se zakazat ani neda, ve finale, na webu vyrobce tuhle smesnou cenu uvadeji, takze v tom ani tak nelze, spis se mi nelibi ze tam pise ze to neni cina sad.gif Ale kazdopadne, pokud to nekdo chce koupit tak at do toho jde ;-) Treba tohle - http://cm.aukro.cz/item188722582_zlate_hod...na_17500kc.html je taky bomba biggrin.gif

Na Aukru jsou vůbec věci.Dnes jsem objevil inzerát-Prodám starožitné stříbrné hodinky...jen je potřeba vyměnit baterku.Jsem zvědavý,kde bude chudák kupec shánět starožitnou baterku laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Odesláno

mám pro Vás odpoved na ty zlaté hodinky co mi zaslal pán:

Dobrý den,

pane bohužel Vám nedokážu odpovědět, hodinky jsem koupil přes internet a nejsem odborník, takže se v tomhle neorientuji tak, abych Vám odpověděl. Ale mohl bych zkusit kontaktovat prodávajícího z německa, aby mi napsal bližší údaje.

já jsem se ptal, jen co je v nich za strojek a jak silne jsou zlacené...

Odesláno

mám pro Vás odpoved na ty zlaté hodinky co mi zaslal pán:

Dobrý den,

pane bohužel Vám nedokážu odpovědět, hodinky jsem koupil přes internet a nejsem odborník, takže se v tomhle neorientuji tak, abych Vám odpověděl. Ale mohl bych zkusit kontaktovat prodávajícího z německa, aby mi napsal bližší údaje.

já jsem se ptal, jen co je v nich za strojek a jak silne jsou zlacené...

To je ubozak :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...