xmenm05 Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Co si o tom myslíte, má smysl to hubit nebo je to košer? http://cm.aukro.cz/item187739995_luxusni_p...e_automaty.html Nechat někoho ať si naěhne nebo se chovat opatrovnicky?
Návštěvník tolja Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Vždyť se každý může svobodně rozhodnout jestli koupí nebo ne.Ten "předmět" se neschovává za světovou značku,pouze používá některým uším liběznějící jméno.Pokud má někdo nastavený vkus na takové "skvosty",tak ať si je za ty peníze koupí.
Viktor Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Nech brouka žít i když to zjevně je rejže neboli Germasia
Jerryl Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 To si snad nemůže nikdo soudnej koupit.
jacob Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Ja myslim že si může prodávat co chce, ale ted jde o to jaký chudák to koupí
spiderer Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Ja myslim, ze tohle se zakazat ani neda, ve finale, na webu vyrobce tuhle smesnou cenu uvadeji, takze v tom ani tak nelze, spis se mi nelibi ze tam pise ze to neni cina Ale kazdopadne, pokud to nekdo chce koupit tak at do toho jde ;-) Treba tohle - http://cm.aukro.cz/item188722582_zlate_hod...na_17500kc.html je taky bomba
jacob Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Zeptal jsem se prodejce že by jsem o ne měl zájem ale jaký je v nich stroj a kolika mikrony jsou zlaceny... takže se s Vámi hned po jeho odpovedi podelim o své zážitky...
spiderer Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Ne ebay par kousku je, taky s infem o Retail cene 790 USD, ale vetsinou jsem je videl koncit do 100 USD..
Návštěvník tolja Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Ja myslim, ze tohle se zakazat ani neda, ve finale, na webu vyrobce tuhle smesnou cenu uvadeji, takze v tom ani tak nelze, spis se mi nelibi ze tam pise ze to neni cina Ale kazdopadne, pokud to nekdo chce koupit tak at do toho jde ;-) Treba tohle - http://cm.aukro.cz/item188722582_zlate_hod...na_17500kc.html je taky bomba Na Aukru jsou vůbec věci.Dnes jsem objevil inzerát-Prodám starožitné stříbrné hodinky...jen je potřeba vyměnit baterku.Jsem zvědavý,kde bude chudák kupec shánět starožitnou baterku
vor Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Ja myslim, ze tohle se zakazat ani neda, ve finale, na webu vyrobce tuhle smesnou cenu uvadeji, takze v tom ani tak nelze, spis se mi nelibi ze tam pise ze to neni cina Ale kazdopadne, pokud to nekdo chce koupit tak at do toho jde ;-) Treba tohle - http://cm.aukro.cz/item188722582_zlate_hod...na_17500kc.html je taky bomba Na Aukru jsou vůbec věci.Dnes jsem objevil inzerát-Prodám starožitné stříbrné hodinky...jen je potřeba vyměnit baterku.Jsem zvědavý,kde bude chudák kupec shánět starožitnou baterku
jacob Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 mám pro Vás odpoved na ty zlaté hodinky co mi zaslal pán: Dobrý den, pane bohužel Vám nedokážu odpovědět, hodinky jsem koupil přes internet a nejsem odborník, takže se v tomhle neorientuji tak, abych Vám odpověděl. Ale mohl bych zkusit kontaktovat prodávajícího z německa, aby mi napsal bližší údaje. já jsem se ptal, jen co je v nich za strojek a jak silne jsou zlacené...
Jindra Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 mám pro Vás odpoved na ty zlaté hodinky co mi zaslal pán: Dobrý den, pane bohužel Vám nedokážu odpovědět, hodinky jsem koupil přes internet a nejsem odborník, takže se v tomhle neorientuji tak, abych Vám odpověděl. Ale mohl bych zkusit kontaktovat prodávajícího z německa, aby mi napsal bližší údaje. já jsem se ptal, jen co je v nich za strojek a jak silne jsou zlacené... To je ubozak :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se