IzTaPa Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 sice zadna novinka, ale ta jednoduchost mi ucarovala...http://professionalwatches.com/2013/06/review-parmigiani-fleurier-ton.html na chrono24 je jich nekolik, zacinaji na $12,000
Vlcak Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Jo máš pravdu, tyhle jsou opravdu peckoidní.
PhoeniX Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Nejkrásnější společenské hodinky napříč celým hodinářským spektrem. Absolutní vyváženost, jednoduchost, esence elegance... Stroj? Mikrorotor jsem v minulosti neuměl dostatečně ocenit, ale spolu s můstky tvoří dokonalý vizuální celek.
Kid_A Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 microrotor ma neskutecne kouzlo. pripominaji mi salek cerstve pomlete kavy a par kapek mleka...
instant Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Pred chvilou som si ich po x ty raz skusal v butiku.. toto je vlastne model pre ktory zacal moj vztah k Parmigianiho hodinkam. Laska na prvy pohlad. Nadcasove, originalne, elegantne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se