travex Odesláno 16. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Příjemně mě překvapila výdrž lumi na nových 710, o půlnoci jsem je nasvítil a ve čtyři ráno bylo vše stále krásně vidět. Tak nevím, jestli nějak změnili recepturu a nebo je to jen tím, že jsou ještě nevyšisované. Nemám moc s čím porovnat, předchozí jsem kupoval před více než čtyřmi lety.
Svatoslav Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Guma je na omak hladka, super kvalita.Hodi sa k nim to ano, ale na nosenie to moc nie je. Po celej dlzke je to 22mm a jak je v strede hruba, no hadam aj 5 mm, tak je mierne neohybna, resp. je na hrubsie ruky. Na moju tenku ruku ju ani nezapnem, a urobit dalsiu dierku do toho naramku by bol asi smrtelny hriech! Je to cele skor imidzofka;)a putka su obrovske.Ta už se asi koupit nedá, že?
Harwey Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Ta už se asi koupit nedá, že?https://www.ebay.com/sch/dr.seikostain/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= u tohoto uz len oranzova a svetlo siva okrem toho dalsie zaujimave mod veci;)
morbo Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Ještě tam má průhlednou ... tzv. varianta REBEL. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 aha ano, sorry, ale aj ked, no neviem....asi som to prehliadol preto ze sa mi vobec nepaci;)
morbo Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Já bych do ní momentálně asi taky nešel ... na druhou stranu kdyby to bylo z toho matroše co ve tmě svítí tak to už by bylo jiný kafe
Harwey Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 a takyto bezel? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jojo, ten už tady někdo taky zmínil - je to teda supr hardcore
Svatoslav Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 https://www.ebay.com/sch/dr.seikostain/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=u tohoto uz len oranzova a svetlo sivaokrem toho dalsie zaujimave mod veci;) Ještě tam má průhlednou ... tzv. varianta REBEL.Díky pánové. Morbo, rebel to by bylo něco pro mě, že?
Hans Gruber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 S dovolením se připojím do velice zajímavého vlákna, velké diky LONGINES, díky kterému mám krásné Amphibie....ps: Longines, nechybí ti ten Gagaryn? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 S dovolením se připojím do velice zajímavého vlákna, velké diky LONGINES, díky kterému mám krásné Amphibie....ps: Longines, nechybí ti ten Gagaryn? gagaryn.jpg1.jpg2.jpgBlahopřeji, to byl kup jak hrom.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 S dovolením se připojím do velice zajímavého vlákna, velké diky LONGINES, díky kterému mám krásné Amphibie....ps: Longines, nechybí ti ten Gagaryn? gagaryn.jpg1.jpg2.jpgNo chybí, no, co nebudu lhát Ale mám radost, že sou u někoho, kdo si jich taky tak hezky považuje a nesundal mnou pečlivě nalepenou invisible sheild fólii z dýnka Moc Ti sluší! Opravdu! A jsem opravdu rád, že je vlastní někdo, kdo si jich tak hezky váží! Tak sem s nima aspoň občas choď
Hans Gruber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Hlavně se snažím přečíst celé vlákno, ale je toho moc...jste maniaci
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 To jo, to sme A ty, svojí koupí, si se k nám maniakům taky připojil
Hans Gruber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Moje první pocity při nastavování času...něco je špatně?? ..ale pak jsem si o tom načetl víc a zjistil jsem, že to tak má být..Něco jak žádné vůle v M4/AR15 vs necháme to navolno v AK47/74
Ricchie Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Pánové, jen tak na okraj - tohle je jedno z nejpříjemnějších vláken tady. Když vidím ty vaše hodinky, cítím, jak mě to tahá do dalších amfibií :-)
Hicks Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Rýha amfibistů! To je na týdenní ban... Hicks, to vypadá nějak letně písčitě, to bude ten nefunkční kousek. Nicméně krása a s tímhle typem lunet se amfibie posouvají minimálně o 1200 km západněji. Ale soudruzi, je to dobře???Foto je z minulé soboty, netikající časy bych si nefotil Jinak k tvé otázce - je!
Svatoslav Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Pánové, jen tak na okraj - tohle je jedno z nejpříjemnějších vláken tady. Když vidím ty vaše hodinky, cítím, jak mě to tahá do dalších amfibií :-)Jen pojď, jen pojď. Jsou to hodinky, které mají svou duši.
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jen pojď, jen pojď. Jsou to hodinky, které mají svou duši.Jen se tak tváří. Ve skutečnosti ti tu tvojí duši ukradnou a místo ní nasadí tu svojí. Projevuje se to stále se opakujícími nákupy Amfibií, často pod záminkou estetické krásy či odlišnosti určitých typů pouzder a neustálým chozením sem. V poslední době se tento sběrač duší vtělil do krásně a nevinně vypadajícího pouzdra 710. Hostitel nakonec zcela vysán ještě před koncem života předá Amfibie budoucí generaci. Amfibie si tímto počinem, proti kterému zatím neexistuje známá obrana, zajišťuje rozrůstání své působnosti, až jednoho dne bude jediným obyvatelem Země.
Hans Gruber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Vy kromě hodinek pořádáte i literární a filozofické schůze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se