Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Příjemně mě překvapila výdrž lumi na nových 710, o půlnoci jsem je nasvítil a ve čtyři ráno bylo vše stále krásně vidět.

Tak nevím, jestli nějak změnili recepturu a nebo je to jen tím, že jsou ještě nevyšisované. Nemám moc s čím porovnat, předchozí jsem kupoval před více než čtyřmi lety.

Odesláno

Guma je na omak hladka, super kvalita.

Hodi sa k nim to ano, ale na nosenie to moc nie je. Po celej dlzke je to 22mm a jak je v strede hruba, no hadam aj 5 mm, tak je mierne neohybna, resp. je na hrubsie ruky. Na moju tenku ruku ju ani nezapnem, a urobit dalsiu dierku do toho naramku by bol asi smrtelny hriech! :) Je to cele skor imidzofka;)a putka su obrovske.

Ta už se asi koupit nedá, že?

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jojo, ten už tady někdo taky zmínil - je to teda supr hardcore  :lol2:

Odesláno

S dovolením se připojím do velice zajímavého vlákna, velké diky LONGINES, díky kterému mám krásné Amphibie....ps: Longines, nechybí ti ten Gagaryn? :lol:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

S dovolením se připojím do velice zajímavého vlákna, velké diky LONGINES, díky kterému mám krásné Amphibie....ps: Longines, nechybí ti ten Gagaryn? :lol:

attachicon.gifgagaryn.jpg

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

No chybí, no, co nebudu lhát :) Ale mám radost, že sou u někoho, kdo si jich taky tak hezky považuje a nesundal mnou pečlivě nalepenou invisible sheild fólii z dýnka :)

Moc Ti sluší! Opravdu! A jsem opravdu rád, že je vlastní někdo, kdo si jich tak hezky váží! Tak sem s nima aspoň občas choď ;)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: To jo, to sme  :lol2:  A ty, svojí koupí, si se k nám maniakům taky připojil  :lol2: 

Odesláno

Pánové, jen tak na okraj - tohle je jedno z nejpříjemnějších vláken tady. Když vidím ty vaše hodinky, cítím, jak mě to tahá do dalších amfibií :-)

Odesláno

Rýha amfibistů! To je na týdenní ban... 

Hicks, to vypadá nějak letně písčitě, to bude ten nefunkční kousek. Nicméně krása a s tímhle typem lunet se amfibie posouvají minimálně o 1200 km západněji. Ale soudruzi, je to dobře???

Foto je z minulé soboty, netikající časy bych si nefotil :) Jinak k tvé otázce - je!

Odesláno

Pánové, jen tak na okraj - tohle je jedno z nejpříjemnějších vláken tady. Když vidím ty vaše hodinky, cítím, jak mě to tahá do dalších amfibií :-)

Jen pojď, jen pojď. Jsou to hodinky, které mají svou duši.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jen pojď, jen pojď. Jsou to hodinky, které mají svou duši.

Jen se tak tváří. Ve skutečnosti ti tu tvojí duši ukradnou a místo ní nasadí tu svojí. Projevuje se to stále se opakujícími nákupy Amfibií, často pod záminkou estetické krásy či odlišnosti určitých typů pouzder a neustálým chozením sem. V poslední době se tento sběrač duší vtělil do krásně a nevinně vypadajícího pouzdra 710. Hostitel nakonec zcela vysán ještě před koncem života předá Amfibie budoucí generaci. Amfibie si tímto počinem, proti kterému zatím neexistuje známá obrana, zajišťuje rozrůstání své působnosti, až jednoho dne bude jediným obyvatelem Země. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...