Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky. A nejlepsi je, ze je fakt prijemnej a mekkej - nevim, jestli je to materialem nebo jenom sirkou pasku, ale je to tak. Objektivne i subjektivne kvalitnejsi nez 20mm perlon, co mam na SARBech. A za min nez pulku ceny. Cinani umeji! :)

Odesláno

Právě dorazily strapy z ČLR...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak člověk musí nakupovat, když zrovna mají akci žejo. A oni je mají často.

V každém případě je to kus hadry, dírky se nevytahají a očka mají v poměru k tloušťce materiálu správnou velikost. Tzn. když konec otočím a zastrčím zpět do očka, tak za něj můžu tahat jak chci a neprovlíkne se mi zpět.

Protože to je něco, co bych nepřežil.

Odesláno

Ono je taky problém vybrat správnou barvu, sám jsem objednal několik strapů a nakonec se mi nejvíc líbí ty, které jsem původně nefavorizoval.

Odesláno

Zdravím,

kde kupujete Amphibie? Je lepší Meranom a nebo Ebay. Zdá se mi, že na ebayi mají větši výběr, nejvíce se mi líbí v pouzdře 420 s ciferníkem 660 a nebo "radiové" 650.

Ale parádní ciferník jsou v těch Travexových, jen jsem takový ciferník nikde nenašel :).

Odesláno

tak ted se citim celkem nesvuj - pri zatrepani s amphibiema slysim jakoby se uvnitr neco celkem volne tocilo, podle me to driv nedelalo. zatim jdou normalne...

Odesláno

chtel jsem napsat rotor, ale nevedel jsem jiste ze se tomu tak rika... kazdopadne driv kdyz jsem s hodinama zatrepal tak jsem si niceho nevsiml, ted to ve mne budi pocit jako by se tocil uplne volne... rozdelane jsem je nemel a dvakrat se mi do toho nechce... neco jinyho je si na aute menit kola, vyfuk tlumice a neco jinyho je rozdelat a slozit motor takhle se na to divam :D

Odesláno

Zdravím,

kde kupujete Amphibie? Je lepší Meranom a nebo Ebay. Zdá se mi, že na ebayi mají větši výběr, nejvíce se mi líbí v pouzdře 420 s ciferníkem 660 a nebo "radiové" 650.

Ale parádní ciferník jsou v těch Travexových, jen jsem takový ciferník nikde nenašel :).

kde si nasiel radioroomy? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...