Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co Amfibky, ještě ti je nevrátili z ozdravovny?

Tož só, doma, asi se zrubu jak carské důstojník. <_<  

Edit: hodinář mi k tomu moc nenapsal, zřejmě vyčistil namazal a napsal jak se k nim má chovat. Možná tam byl nějaký kousek co tam nepatřil. Zatím jdou, tak uvidím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Teda, gratulace! No, popravdě sem si něco podobnýho myslel. A teď už poběží jak mají! Tak to mám radost, že to tak dobře dopadlo.

Odesláno

Travex, z brambor, musí se šetřit, abych mohl koupit ještě jedny Amphibky, když dojde vodka tak i kvas bude dobrý. Vodku jsem chtěl domluvit přes Čonkina, ale neměli cukr. :)

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Áčka v prirodzenom prostredí
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Hezký to máš Travexi, len ten švýcarskej ti tu sesatvu ruší, i když mají rudé pole ve znaku, stejně je to imperialistická provokace :) Zkus to příště třeba nějak takhle :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: Já vím. Nene, byli sme s pani Longinovou na houbách a ještě sem neuklidil a nevypucoval náčiní ( tu upatlanou Rodopu samozřejmě), tak sem si řek, že trocha srandy před blbým pondělkem neuškodí :)

Odesláno

Som v bazénoch nasvecoval Amfibie a tešil sa ako málo ale zato krátko pekne svietia :) Mladú som skoro utopil kým pochopila, že jej chcem ukázať ako pekne pod vodou svietia a nie dačo iné :D Škoda tej slabej lumi, mohli tam dať niečo od Seika...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Škoda tej slabej lumi, mohli tam dať niečo od Seika...

Ne e, Seiko nechť si je Seikem, ale takovéhle útulno dokáže jenom Vostok. Svítí třebaže málo, třebaže krátce, ale svítí krásně. Každou noc ve tmě v posteli mi připomínají ty krásné časy, kdy sem byl ještě malej kluk a kdy ,jak se říká, "Svět byl ještě v pořádku". Bohužel ty časy už sou dávno nenávratně ta tam... Ale vzpomínka, ta vzpomínka zůstává. Dobrou ;)

Odesláno

Ne e, Seiko nechť si je Seikem, ale takovéhle útulno dokáže jenom Vostok. Svítí třebaže málo, třebaže krátce, ale svítí krásně. Každou noc ve tmě v posteli mi připomínají ty krásné časy, kdy sem byl ještě malej kluk a kdy ,jak se říká, "Svět byl ještě v pořádku". Bohužel ty časy už sou dávno nenávratně ta tam... Ale vzpomínka, ta vzpomínka zůstává. Dobrou ;)

Nooo,se ti povedly,fotky jak do žurnálu.
Odesláno

LONGINES, moc hezké fotky.

Edit: to jsi určitě fotil pod peřinou. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...