Přejít na obsah

Tah na Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci, tak jsem si svůj příspěvek s číslem 500 a přerod na závisláka chtěl ušetřit na něco význačného, ale nakonec mi to nedalo. Vím, že je tady hodně majitelů Monster a mnozí to asi zaregistrovali, ale na bazoši i na seznamu borec nabízí origo tah a nějakou gumu na Monstra, jestli se teda podle obrázku nepletu. Tak pokud je to ještě aktuální, možná se to někomu bude hodit, ta cena je, dle mého názoru, docela slušná. Snad nebude vadit, že jsem to umístil přímo do sekce Seiko, pokud ano, poprosím moderátory o přesun.

Odesláno

Ahoj Karle,díky za info - přesně tu gumu se sponou,co nabízí na bazoši,scháním,ale bohužel uvádí šířku 22mm  :(  a Monstery mají jen 20mm .Každopádně  ten tah i ta guma jsou za super cenu! 

Odesláno

Asi vás zklamu kluci, ale to není tah na Seiko Monster, ale na pětky Neomonster(SNZF47 atd.), tomu odpovídá i 22mm na šířku. Bohužel i kvalita je pětková(přehnutý silný plech).

Odesláno

Ahoj Jirko, tak to se omlouvám za dezinformaci, Monstra jsem měl chvilku a tak mi to přišlo podobné. Potom je vysvětlena i ta cena. Takže bezpředmětné a zamykám.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...