ggrand Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Něco pro Chumpuse, zelený cifr, zelený canvas : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Mimochodem, moje objednaná varianta. No ta kůže tomu sedne nesmírně : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Vyzerá to velmi dobre. Moja varianta by bola modrá v oceli s nekeramickou lunetou. Škoda veľkosti 45,5mm, to už je nad môj nositeľný limit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsk.web Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Jsou suprový, hodí se k nim snad jakýkoli řemen nebo tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Něco pro Chumpuse, zelený cifr, zelený canvas : Tak tohle fakt žeru, konečně bronzové hodinky s bronzovou korunkou, paráda, i velikost by šla....... už mám zase svědění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 jsem to presunul do sekce nemecke hodinky, bo H2O, majitel Helbergu, sidli v Germany, a hodinky, kdyz nemaj ETU, ale miyotu, tak nemaj swiss made. a preventivne sem si objednal domed safir, cernej cifr a cistou bronze lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tak tohle fakt žeru, konečně bronzové hodinky s bronzovou korunkou, paráda, i velikost by šla....... už mám zase svědění Ten canvas je luxusni! Kde se dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 zrno ti ho usije, heslo drban http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11264-ko%C5%BEen%C3%A9-%C5%99emeny-ru%C4%8Dn%C3%AD-pr%C3%A1ce/page-51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobotor Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 jsem to presunul do sekce nemecke hodinky, bo H2O, majitel Helbergu, sidli v Germany, a hodinky, kdyz nemaj ETU, ale miyotu, tak nemaj swiss made. a preventivne sem si objednal domed safir, cernej cifr a cistou bronze lunetu cistou znamena bez indexu ? nebo jen bez kramiky ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 jen bez keramiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Keramiku nebrat, chci mit lunetu z bronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) extra luneta stejně jako olivovej, černej canvas půjde objednat v jejich e-shopu, kterej je aktuálně ve výstavbě Upraveno 23. února 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 gas je provokuje, uz ma tez objednano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) běžte někam , zas nás tady bude..... mám ocel/ocel, blue, domed Upraveno 23. února 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 ja bronze/black/bronze bezel domed, gas bronze/olive/bronze bezel domed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Já bronze,brown,bronze bezel, flat crystal, golden hands, isofrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 jak to tak čtu, budete potřebovat bronzovou sponu do ISOfrane, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Když extra sponu, tak jedině tu originál frézovanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 No jasne, ze budeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se