Arthur N. Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 tak už jsem vyčetl, že je to 41mm stainless steel case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 objevil jsem zase něco z Reichu - je to sice mimo zadání, ale pouzdro 38,7mm je perfektnímalej Unitas, strojek AS 1130, hodinky Hentschel hamburg H2 Bronze http://forums.watchuseek.com/f8/hentschel-hamburg-h2-bronze-947509.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Tak tie Hentschel su oblekovky presne podla mojho gusta, len ta cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 cenovku jsem zhlédl až ráno a je přísná - v zrcadle jsem se rozesmál:(takže Hentschel škrtám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Pouzdro je přes nožky 49 mm. Dělal jsem si z něj první hodinky viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8448-levn%C3%A9-hodinky/ 40 mm pouzdro na Unitas nejde, pokud nechcete mít naklapávací víčko. Průměr 41 mm je minimum pro výrobu závitu na šroubovací víčko a to ani nezmiňuji uchycení krčku korunky. Luku, jak vypadalo to pouzdro? Popiš prosím zpracování.Díval jsem se na Tvůj odkaz, ale fotky už tam žel nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Up. nejaky novy model sa neobjavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Luku, jak vypadalo to pouzdro? Popiš prosím zpracování.Díval jsem se na Tvůj odkaz, ale fotky už tam žel nemáš Omlouvám se, že reaguji až tak pozdě, ale nějak jsem to přehlídl. Pouzdro je dobře zpracované, dobře se nosí. za ty roky co je nosím má pouzdro jen vlasové škrábance. Nosím je poměrně často. Fotky snad napoví více. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 u mna uz vyriesene. Unitas v 40mm na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Nenapinaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 (upraveno) az ked budu na ruke. ale asi to sem nepatri, nie je to 6498 ale ina verzia unitasu (zlta farba strojceka) v 40,5mm puzdre, . klasicke pilotky s sek. dialom na 6tke. Som zvedavy, ze aka bude sirka remena, dufam v 22m alebo urcite to bude 20mm. Kupil som ich len tak z rozmaru, nakolko limitka v tomto potencialnom smere sa vobec nerozbieha, coz je velka skoda. Upraveno 2. února 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 pípl, už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 luk: díky za fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 az ked budu na ruke. ale asi to sem nepatri, nie je to 6498 ale ina verzia unitasu (zlta farba strojceka) v 40,5mm puzdre, . klasicke pilotky s sek. dialom na 6tke. Som zvedavy, ze aka bude sirka remena, dufam v 22m alebo urcite to bude 20mm. Kupil som ich len tak z rozmaru, nakolko limitka v tomto potencialnom smere sa vobec nerozbieha, coz je velka skoda. Tak honem ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Som ale zvedavý čo a kde si kúpil. Unitas v 40-42mm púzdre by som bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Tiez cakam na foto Odoslané z Nexus 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 peopl: že by 6325? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 myslel jsem nejdříve walter uhr, ale ten dělá ve 2 velikostech: 37,2mm a 42mmpak mě napadla limitka Stowa, ale ta byla 40mmtakže asi zase nevím:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 dnes dorazili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 viac foto! a co tam je za unitas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se