roybatty Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Vlastníte někdo tuto značku Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. ?Ja mam jedny nenošené, nevím ani cenu, byl to darek
Frostie Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Vlastníte někdo tuto značkuIMG_4213 - Kopie.JPG?Ja mam jedny nenošené, nevím ani cenu, byl to darekteoreticky to patří pod Seiko, ale je to low-end všech low-endů. Cenu daného kousku odhaduji na cca 50 - 60 USD. Strojek bude pravděpodobně základní Seiko automatic kalibr 7S26
Georgeisin Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 ALBA už tady párkrát v prodejním vlákně proběhla. Je to Seiko 7S26. Zrovna ty tvoje nevypadaj úplně zle, jestli to byl dárek, tak celkem pěkný. Za tu dvojku co mohli stát se dají koupit různý votřesnosti, kupující přemýšlel. Vyhledej si v uzavřených prodejích ALBA, je jich tam dost.
roybatty Posted November 10, 2013 Author Report Posted November 10, 2013 Ahoj děkuju, ja je nenosím jen jsem byl zvedavej, . . . ja mam deset let jedny hodinky (ja vím na chlapa ostuda)
Frostie Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Ahoj děkuju, ja je nenosím jen jsem byl zvedavej, . . . ja mam deset let jedny hodinky (ja vím na chlapa ostuda) jakože bys je s 2 příspěvky 14 dní od registrace prodal?
roybatty Posted November 10, 2013 Author Report Posted November 10, 2013 no jak jsem psal byl to darek nosit je nebudu a nerozumím hodinkám, ty by jsi je chtěl? Nebo nachapu jak to myslíš
lucid Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 no jak jsem psal byl to darek nosit je nebudu a nerozumím hodinkám, ty by jsi je chtěl? Nebo nachapu jak to myslíš Jak to myslí? Třeba takhle. Docela náhoda, že se přesně tyto objevily v prodeji
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.