Ded79 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Trvalo mi rok, než jsem to dal dohromady. Staré potápěčské hodinky od různých výrobců se stejným ciferníkem.Sicura submarine 200Cardinal Submarine 200Sheffield Sportster automaticLucerne Marine Luxusdiver Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sharz Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Tak to je parádička. Veľká gratulácia...
Rodkopf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Super! Sehnal jsi všechno na aukru? Ty Lucerne jsem ještě neviděl - podle zpracování jsou asi nej ty Sicura, ne?
Frostie Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 pane, tak to je nádherná sbírečka. Gratulace k velké trpělivosti a shánění!
Ded79 Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Super! Sehnal jsi všechno na aukru? Ty Lucerne jsem ještě neviděl - podle zpracování jsou asi nej ty Sicura, ne? Všechno jsem koupil z Ebaye. Sicura budou asi nejlepší, ale já mám nejradši Sheffield, protože jsou to automaty.Ještě mi chybí jedny a to Plubel.
villain83 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Tak tohle asi opravdu vyzadovalo "kapku" trpelivosti,ale klobouk dolu,je to kazdopadne pozoruhodny.
Georgeisin Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Hezký potápky. Co strojovna, tu mají také identickou, rád bych viděl fotky bez dýnek .
Ded79 Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Hezký potápky. Co strojovna, tu mají také identickou, rád bych viděl fotky bez dýnek .Já bohužel ty mechanický Sicura, Cardinal a Lucerne nedokážu otevřít, má to vzadu 14ti hran. Dle internetu jsou identický.
M@chino Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Ahoj. Super. Mám moc rád staré potápky. Když jsem měl Revlony (viz. podpis) tak jsem také hledal hodinky se stejným cifrem a našel jsem ho asi na 15ti hodinkách ...
M@chino Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Nejčastěji v těchto potápkách je Swiss strojek EB od 1 do 23 kamenů (vč. Sicura). Viz. zde.
Ded79 Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Ahoj. Super. Mám moc rád staré potápky. Když jsem měl Revlony (viz. podpis) tak jsem také hledal hodinky se stejným cifrem a našel jsem ho asi na 15ti hodinkách ...Diky,o tech jsem nevedel.
mischa Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 V Sicurách i v těch ostatních je většinou levný stroj s kolíčkovým krokem, jehož spolehlivost a přesnost vyvrací všechny teorie o jeho nízké kvalitě. Hodinky samy o sobě byly to nejlevnější švýcarské zboží....
guzmic Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Asi 48.hod už jsme svoji, hodinky já a nový krýgl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MarosRy Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Jeee tie su hezke Su to supercompressory, nie? Vintage potapky sa mi pacia. Mam len jedny, ale tiez su pekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrak Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 pěkně se sešly! sicury jsem taky kdysi měl, ale nešly :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se