Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 No vidis! :-)Nebyl cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Bob123 : Právě takle zhurta jsem na to nechtěl jít. Zašel jsem si pro platový nůž, co se používá v pneuservisu na oddělávání lepených závaží a nic nepoškrábal ani se nepořezal. Zajímavé je, že jsem nic z lunet nepředělával. Cvakací plech zůstává v hodinkách a v obou lunetách mám jistící drátek. Takže přesně nevím, o čem mluvíš. By mě zajímalo, jak dlouho vydrží luneta zevnitř. Když jsem sundal tu, co tam byla, tak už tam bylo malinko mosazného prášku, ale spíš si myslím, že se zuby jen oleští a budou držet. Trošku mě překvapilo, na to že je to docela měkký materiál, tak zářez na pouzdru, kam se zacvakne jistící drátek lunety má tenkou stěnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Aha tak ja mel ten jistici dratek jen v jedny lunete, tak proto jsem to psal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 To máš za to, žes je měl dřív Jo a jak ses ptal, tak datumový věnec ve vnitř není. V poloze, kde se šteluje nic necvaká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Aha vidis, ja je zatim moc nestudoval, nebyl moc cas, az zitra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Koukal si na ty remeny, co sem ti postoval do "co mate na ruce"? Ten Austin je luxusni, akorat ty ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Jo koukal, ale 60 eur to je maso, zatim to necham na gume a budu premyslet co dal ... Jeste mam doma v zaloze jeden hnedej, zkusim ho na ne hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 su pekne, rozmyslal som, ze by som ich objednal, ale mam zakaz od priatelky si kupit do konca roka dalsie hodinky (jedny uz mam o ktorych nevie). Ako sa lisi bronze a grass? Rozmyslam aj na bronzovymi archimede, ale bez lunety to asi nie je ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Myslis brass ? Trava je zelena :-))) Bras = mosaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Kdepak, nejlepší barevná kombinace je zulu a barevná luneta. Přesto dám čas plné lunetě. Jo a bacha při sundávání barevné lunety. Jak je z méně materiálu, tak se ráda prohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Begi Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 co pozeram tie fotky tak kombinacia luneta+zulu je fakt asi naj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Někdo by mohl koupit černou variantu s C3 lumi, ta mě zajímá. A nejlíp s datem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Ta lumi by mohla byt silnejsi, taky by me zajimalo to srovnat s C3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Lumi bude rozhodně silnější. Otázkou je o kolik. Schválně dám porovnání s A1, která má C3 lumi barvu. Otázkou ale stále je rozdíl v tloušťkách vrstev, jestli A1 třeba nemá tlustější vrstvu.A1 ač má C3 lumi, tak ciferník svítí stějně, možná o něco líp jak Seiko SKX007. Ručky už jsou ale na úrovni Monster/Sumo. Udělal jsem video na téma výměna lunety : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 A1 jsem mel taky a mely nej lumi ze vsech hodinek co jsem kdy mel, A8 taky sviti ve tme slusne, ale neni to na ty oranzovy tolik videt ve dne, ve stinu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Kluci, nezkoušeli jste třeba zespodu, aby to nebylo vidět, kápnout trochu octu, jak rychle "zplesnivý"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Sedlin : Tyjo po jednom dni toho chceš po nás moc Kápnout a setřít nebo jak si to představuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Ja to zkousel potirat citronem, nic to nedela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) V 9. 11. 2013 v 20:36, ggrand napsal: Sedlin : Tyjo po jednom dni toho chceš po nás moc Kápnout a setřít nebo jak si to představuješ? Aha, soráč, já jsem oliviery zkoušel, hned jak jsem je přinels domu.Klidně jen zlehka potřít zvhlečým hadrem, nebo klidně kápnout a nechat uschnout, uvidíte, co bude stačit na nějjakou změnu vzhledu V 9. 11. 2013 v 21:43, Bob123 napsal: Ja to zkousel potirat citronem, nic to nedela :-) citron (šťáva) nemá vysokou koncentraci kyseliny, když potírání nepomohlo, méžná to bude viditelnější, když se kápne na povrch a nechá "uschnout".Oliviery jsem patinoval tak, že jsem to strčil nad topení a (pokapal/polil octem)Takhle nějak Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Ja premyslim o vajecne terapii - uvarit vejce a nechat to s nima v plastovy krabicce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se