hopa26 Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Přeji hezký den,dnes mi volal majitel zastavárny v Hradci,že vykoupil krásné primky,automaty,safírové sklíčko a poslal mi tyto MMS.Prodává je za 4tisíce,takže jsou tak za dvojku vykoupený,prý s krabičkou a záručním listem,nenošené....... Pozná někdo co je to typ a kolik stojí normálně? Děkuji Petr.
jacob Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Prosim dej sem fotku, kdyby byli nejaké hodne zajímavé a ty si je nechtel tak by jsem je bral, ale bez fotky bohuzel nepoznáme vůbec nic! :-)
hopa26 Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 Mělo by to být označení CO 91002 respektive je to prý v té kartičce o prodeji...... Petr.
xmenm05 Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Tak jsou to čínský prim ... s primkama (těma českýma) to má společné akorát jméno ... kvalitu netuším, ale mechaniky s chronografem či co to tam bylo za komplikaci za cca 4 000 jsou mi podezřelé už z principu .... Pokud chceš primky české, ještě počkej ... Tyhle výrobky vznikly díky nedotažené privatizaci - dva subjekty se hádají o právo používat značku PRIM. Pro které se rozhodněš, je tvoje volba, ale jestli mohu radit ... .
hopa26 Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 Tak jo děkuju,já jen kdyby se to někomu líbilo........ Petr.
afrikab Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Tak jo děkuju,já jen kdyby se to někomu líbilo........ Petr. tohle se snad nikomu libit nemuze.
bicista Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Nevite prosim co jsou zac ?? znameneji neco ve svete PRIM ?? Jsou z roku 2000, je v tom nejaka automaticka Myiota
Recommended Posts