hopa26 Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Přeji hezký den,dnes mi volal majitel zastavárny v Hradci,že vykoupil krásné primky,automaty,safírové sklíčko a poslal mi tyto MMS.Prodává je za 4tisíce,takže jsou tak za dvojku vykoupený,prý s krabičkou a záručním listem,nenošené....... Pozná někdo co je to typ a kolik stojí normálně? Děkuji Petr.
jacob Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Prosim dej sem fotku, kdyby byli nejaké hodne zajímavé a ty si je nechtel tak by jsem je bral, ale bez fotky bohuzel nepoznáme vůbec nic! :-)
hopa26 Odesláno 27. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Mělo by to být označení CO 91002 respektive je to prý v té kartičce o prodeji...... Petr.
xmenm05 Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Tak jsou to čínský prim ... s primkama (těma českýma) to má společné akorát jméno ... kvalitu netuším, ale mechaniky s chronografem či co to tam bylo za komplikaci za cca 4 000 jsou mi podezřelé už z principu .... Pokud chceš primky české, ještě počkej ... Tyhle výrobky vznikly díky nedotažené privatizaci - dva subjekty se hádají o právo používat značku PRIM. Pro které se rozhodněš, je tvoje volba, ale jestli mohu radit ... .
hopa26 Odesláno 27. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Tak jo děkuju,já jen kdyby se to někomu líbilo........ Petr.
afrikab Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Tak jo děkuju,já jen kdyby se to někomu líbilo........ Petr. tohle se snad nikomu libit nemuze.
bicista Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 Nevite prosim co jsou zac ?? znameneji neco ve svete PRIM ?? Jsou z roku 2000, je v tom nejaka automaticka Myiota
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se