Chromatic Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ahoj,nevite kde sehnat tyhle Longiny?? Zaboha je nemuzu najit.diky
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 http://www.topperjewelers.com/watches/longines/L1.647.4.72.3
blackhead Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ty uz budou asi vyprodane, tak jedine nekde starsi, chrono24 nebo ebay hlidat.
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Neni nic jednodussiho, nez jim napsat. Za zkousku nic.
financ Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Nebo jety:http://forums.watchuseek.com/f29/fs-longines-silver-arrow-modern-931356.html Jen je tam Conus only, bud se domluvit primo na poslani sem, nebo mit nekoho ve státech
Chromatic Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Diky, koukam na to napsal jsem na prvni odkaz, ted napisu jeste na WUS, snad se dohodneme. Akorad si moc nejsem jisty poslanim 25tis. kamsi do US no uvidime jestli mi prvne vubec napise. Kdyz uz jsem u toho, co si myslite o hodinkach samotnych? Cena, kvalita, design. Je rozumne koupit hodinky z druhe ruky i kdyz vim, ze asi nemam na vyber. dik
blackhead Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 tady je maji jeste v nabidce jestli to maji aktualni, ale eshop neznam - http://www.demomi.com/shop/categorie-2170/Longines---Heritage.aspx. Jinak hodinky pekny, kvalita overena ...
Chromatic Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Napsal jsem vsude, Na watchuseeku jsou uz prodane bohuzel. Uvidim co zbytek
Chromatic Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Tak se mi uz jeden clen ozval. Myslite ze 1250$ moc za takove hodinky? Jeste mi financ doporucil Certina DS limited edition. Prestis Longines je asai vetsi, ale zase nemaji tah a vodotesnost.... Myslim, ze lumi maji oboje. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem Chromatic
IzTaPa Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 SA vypadaji mnohem lepe. napsal's do toho shopu v Trevisu?
Chromatic Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Napsal jsem vsude a ted vyjednavam s jednim clenem z WUS. Uvidime...
Chromatic Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Nepravosti se snad bat nemusim, co rikate na fotky?
blackhead Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 vypadaji ok, take se podivej jestli je clen provereny na WUS.
Chromatic Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 No jeste, ze jsi me na to upozornil. hodnoceni jsem nemohl vubec najit, ale asi zadne nebude. Je to clen roberts1209 ktery je zaregistrovany od 30.10.2013 takze tyden. No nevim co si myslet. Ted s nim jednam pres email...
Kristian.nov Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Já ti moc neporadím, jen si neodpustim ti pochválit výběr... Fakt krásný Longinesi! Držim palce ať to vyjde a pak hoď nějaký fotky...
Rodkopf Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Taky budu neuzitecny,ale vyber chvalum a drz palce!
Chromatic Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Ahoj,tak z obchodu asi nakonec nic nebude.Nejspis jsem odhalil, ze je to nejaky podvodnik. Nejakou dobu jsem si s nim psal pres internet a vzdycky vyhybave popisoval, na co jsem se ptal. Pripadne kopiroval cele fraze z minulych prodeju techto Longinesu na WUS. Kdyz jsem chtel dukaz, cili fotky treba pouzdra ze zadu, poslal mi nejake. Po par minutach hledani, jsem nasel na WUS naprosto stejne fotky. Kdyz jsem mu napsal, co si myslim a co jsem na netu nasel, uz neodepsal.Takze nakonec jsem mel nejspis poradnou kliku. Pouceni pro me, ale myslim, ze i pro ostatni. NEVERTE CLENUM, KTERY NEMAJI DOSTATEK POSTU A JSOU KRATCE ZAREGISTROVANI. IDEALNE SI NECHAT POSLAT FOTKY HODINEK S NECIM, CO ROZHODNE NA NETU NENAJDETE (HODINKY VYFOCENE S URCITYM CASEM, NEBO VEDLE KONKRETNI MINCE) Slo o clena na Watchuseekroberts1209Duncan Scotsman (dscotsman@gmx.co.uk)dneska je prave 8 dni zaregistrovany Jinak napsal jsem do par eshopu a uvidime, kdo se ozve.... Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem Chromatic
Petr_123 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Úplná detektivka:-) Udělal jsi dobře, že jsi to řádně prověřil. Jinak ty hodinky se mi hodně líbí. Dobrá volba. Přeji Ti ať to vyjde.
Chromatic Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 zna nekdo tento ehop? http://www.cicala.it/en mel bych mit obavy nebo ne?diky za rady
Chromatic Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Myslim, ze snad tento prodejce je verohodny a hodinky taky.Co rikate na fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se