Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky, koukam na to napsal jsem na prvni odkaz, ted napisu jeste na WUS, snad se dohodneme. Akorad si moc nejsem jisty poslanim 25tis. kamsi do US :D no uvidime jestli mi prvne vubec napise.

Kdyz uz jsem u toho, co si myslite o hodinkach samotnych? Cena, kvalita, design. Je rozumne koupit hodinky z druhe ruky i kdyz vim, ze asi nemam na vyber.

dik

Odesláno (upraveno)

Tak se mi uz jeden clen ozval. Myslite ze 1250$ moc za takove hodinky? Jeste mi financ doporucil Certina DS limited edition. Prestis Longines je asai vetsi, ale zase nemaji tah a vodotesnost....

Myslim, ze lumi maji oboje.

post-32808-0-35104300-1383727428_thumb.jpg

post-32808-0-00619000-1383727513_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Chromatic
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

tak z obchodu asi nakonec nic nebude.

Nejspis jsem odhalil, ze je to nejaky podvodnik. Nejakou dobu jsem si s nim psal pres internet a vzdycky vyhybave popisoval, na co jsem se ptal. Pripadne kopiroval cele fraze z minulych prodeju techto Longinesu na WUS. Kdyz jsem chtel dukaz, cili fotky treba pouzdra ze zadu, poslal mi nejake. Po par minutach hledani, jsem nasel na WUS naprosto stejne fotky.  Kdyz jsem mu napsal, co si myslim a co jsem na netu nasel, uz neodepsal.

Takze nakonec jsem mel nejspis poradnou kliku.

Pouceni pro me, ale myslim, ze i pro ostatni.

NEVERTE CLENUM, KTERY NEMAJI DOSTATEK POSTU A JSOU KRATCE ZAREGISTROVANI. IDEALNE SI NECHAT POSLAT FOTKY HODINEK S NECIM, CO ROZHODNE NA NETU NENAJDETE (HODINKY VYFOCENE S URCITYM CASEM, NEBO VEDLE KONKRETNI MINCE)

Slo o clena na Watchuseek

roberts1209

Duncan Scotsman (dscotsman@gmx.co.uk)

dneska je prave 8 dni zaregistrovany

Jinak napsal jsem do par eshopu a uvidime, kdo se ozve....

Upraveno uživatelem Chromatic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...