Přejít na obsah

Altman


Marhys

Doporučené příspěvky

Zdravím kolegové,

musím zde pochválit servis u Altmanů v Praze. Při návštěvě Prahy jsem zašel i k Altmanům na Václavském nám. spíše pro radu ohledně mích Hamiltonek. Nejen že se mnou celou věc v pohodě probrali, navím hned odnesli hodinky k hodináři a za 30 minut mi vyřešili problém. Super ochota. Ještě jednou díky Martin Hýsek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Restart starýho vlákna.

 Potřeboval jsem jen udělat 100m tlakovku, obvykle to nosim k panu Brožovi v pasáži, do toho krcálku uprostřed. Dnes se mi tam nechtělo neb mi ta hodinářka neni moc sympatická, tak jsem vlítl vedle k Altmanům - za deset minut tlakovka hotová, za 50 korun s malym protokolem. Paradoxem jest, že u Brože za totéž chtějí tuším dvě kila. Mezitím příjemnej pokec, prohlídka řemenů (Hirsch, celkem hodně modelů, včetně snad komplet Performance řady).

 Jinak maj ve výloze Omegy, přebytky z Plzně, poměrně i zajímavý modely. Daj na zeptání 20% dolu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Bert změnil název na Altman

Trochu to, ač nerad, po letech oživím. Totálně se na mne vykašlali. Ani vědět nedali, že mají nějaký problém. Dnes jsem Altmanům odstoupil od smlouvy. A to jsem (já debil) chtěl dát při opravě Jaermann & Stubi dát vydělat firmě, která měla tu odvahu začít sem tuhle značku vozit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...