Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do vlakna quartzove prirustky je mi to lito schovat, tak to pichnu sem. Pravidla jsem cetl, quartz tady zakazany neni, pokud jsem to neprehlidl :) 

Takze hlasim Citizen BJ8050-08E, znamy tez jako EcoZilla. Je to teda poradny zavazi, na ruce to nejde ani schovat, ani prehlednout. Za tu dobu na chronomagu jsem paradoxne nejak vymekl a vypestoval urcitou miru tolerance k nekterym kvartzum. Tenhle EcoDrive k nim rozhodne patri a i kdyz skakajici rucicka neni uplne to prave, vzhledem k ostatnim parametrum to opravdu lze tolerovat. 

Tenhle muj kousek je vybaven temer nezbytnym adapterem, bez ktereho nelze pouzit bezny remen. Packy jsou z titanu a provedeni je bezchybne.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Z boku je EcoZilla stejne impozantni jako z vrchu. Poradnej kus hodinek.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Muj kousek ma na zakazku delanou sponu s logem Promaster. Je z titanu a moc techhle spon po svete nebeha. Udajne snad tak deset. Hezky detail, rekl bych.

Toz to je pro dnesek asi vsechno. Delaji mi radost, musel jsem se pochlubit.

Posted (edited)

Ahoj Honzo

Gratulace,tyto stroje jsem měl také.Dobrá volba,nepřehlédnutelné. Na léto jak dělané,ani pod svetrje nenacpeš co?

ggrand: na první pohled nepostřehnutelné,nemusí bejt titan. Krásně položíš 6 cigaretek.

Edited by vraby
Posted

Jsou parádní ! Nedávno jsem pocítil potřebu vlastnit něco nemechanického a pořešil sem to orcama. Tyhle mě ,ani nenapadly.

Posted

v tom jsem neoblomny. titan jsem vylozene nechtel, ackoliv byl zrovna k mani a tyhle ocelovy jsem musel lamat z jednoho parizskeho kolegy. jedine, co se mi na titanove verzi libilo vic byl ten napis navic. je na lunete naproti tomu "professional diver" a hezky to opticky vyvazuje, to se musi nechat. ale to nestaci na to, abych ustoupil a koupil titan! ;)

Guest Matiniela
Posted

Super masivní potápky. Navíc kvalitní značka co více chtít?  :)

Posted

Taky sem je mněl super hodinky.Jaká je rozteč tech nožek prosím?