straspol Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Jsem úplně zapomněl - opěrky - co jsem se jich nasháněl, ale ta krása potom. Skoro jako když si koupím primky, které ještě nemám.No a to vůbec nemluvíme o přidaných bateriích světlometů!
Wrch Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak (auto)hodinky se po cca třiceti hodinách zastavily. Je tedy zřejmé, že jsem je nenatáhl na maximum. Nevíte někdo, jak poznám, že jsou hodinky nataženy úplně? Ale zároveň se chci samozřejmě vyvarovat jejich přetáhnutí. Je u těchto hodinek nějaká hranice, kdy začne korunka při natahování klást větší odpor? Nebo něco jiného, co by naznačilo - a dost! Nebo např. doporučený počet, kolikrát korunkou otočit? Víte někdo?
Honza.manta Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Natahuj s citem, dokud to půjde. Až ucítíš odpor korunky, tak je nataženo.
Čibi Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 To já měl ve stošestadvacítce větráček, heč to se ještě do malucha vešlo ;-)?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se