sashator Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 To jsou prostě povedený hodinky! Fotky už ti ani nebudu chválit, to je tvůj standart- ta třetí je jak z reklamy, krásně nasvícená, paráda!
Sedlin Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Kluci, díky moc! tu sem našel ještě jednu
McStinger Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 V 26. 1. 2016 v 18:09, Sedlin napsal: Kluci, díky moc! tu sem našel ještě jednu Tú si strč za klobúk, predchádzajúce sú lepšie . Ale po dlhom zvažovaní by som povedal, že aktuálne tu produkuješ konzistentnú špičkovú kvalitu v zarážajúcom množstve a zvyšok pelotónu dychčí 100 metrov za Tebou
Sedlin Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 no už sem to slyšel doma:-) tak stčim. ať máš důvod držkovat tak tři OT ;-) (doma, prej, kdyby to nemělo tolik šumu, že se na to dá i koukat)
Ondrej71 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 V 26. 1. 2016 v 18:30, McStinger napsal: Tú si strč za klobúk, predchádzajúce sú lepšie . Ale po dlhom zvažovaní by som povedal, že aktuálne tu produkuješ konzistentnú špičkovú kvalitu v zarážajúcom množstve a zvyšok pelotónu dychčí 100 metrov za Tebou Přesně tak. Máš neskutečný fotky, klobouk dolů
nividic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Hele vyřiď doma, že nás ten šum neuráží a koukáme na to rádi, jo.
McStinger Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Tak ale zase prach z objektívu mohol utrieť, kým fotil prvé foto. A na druhej fotke ho ešte aj rozmazal
nividic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 To máš pravdu, vzhledem k tomu, že se ale jedná o , budiž mu to protentokrát odpuštěno.
vrcan Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 krasne hodinky, fotky, patina... klobuk dolu... skoda, ze nie je viac alu bronze hodiniek... snad uz len halios... a pritom tento bronz je tak vyrazne odolnejsi oproti tukancom podla mojich skusenosti...
Markynin Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Pánové mám je od včera, ale ta lumi je neskutečná, ono to září i ve dne. Každej na to zírá co mi to svítí na ruce. To jsem ještě nezažil. Škoda že nejsou větší, tak bych si je nechal, asi je pustím dál.Kdyby o ně někdo měl zájem, napište SZ
ponorka9 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Přemýšlel jsem o nich dlouho, nakonec jsem se rozhodl. Skutečnost předčila očekávání, nejlepší bronzy co jsem kdy měl. Dnes na novém řemenu, který jim hodně sekne.
ponorka9 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Tak po více než roce....originál bronzová luneta oživena kompletní lumi. Prostě mám rád, když to svítí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se