Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazdar potrebujem poradiť.Seiko je pre mna neznáme potrebujem:) hodinky na bežne nosenie aj šport dobre čitatelné aj za šera a presné(moje aviator 1min/denne) našiel som stránku kde sú podla mna až moc lacné alebo u nás moc drahé :) možte mi poradiť či je to doverihodný predajca.Ďík.

moj výber 1 http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/seiko-1/seiko-men-s/limited-edition/seiko-watches-men-limited-edition-watch-ssa059-ssa059k-ssa059k1.html

2                 

http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/seiko-1/seiko-men-s/sportura/seiko-men-chronograph-sportura-watch-snae67-snae67p-snae67p1.html

Posted (edited)

záleží na tvých preferencích. První post jsou automaty s výborným kalibrem 4R37 s hackingem, ty druhé jsou quartzové chronografy, také s osvědčeným kalibrem 7T62. Každopádně v obou případech neuděláš chybu a míříš do správných vod... <_< Jinak prodejce je to několikrát vyzkoušený i jinými členy místního fóra než mnou, absolutní spolehlivost a solidnost.

Edited by Frostie
Posted

neviem kolko mas info o automatoch, ale myslim, ze zrovna tento kaliber nema moznost rucneho natahu, tak ta moze hnevat, ze po vikende odlozenych hodin budes musiet nastavovat...(pokial nemas vrtic)

..nezda sa mi len v popise ten safir...pokial viem, seiko dava do svojich modelov hardlex

...ale ja by som ine ako automaty nechcel!..

Posted

neviem kolko mas info o automatoch, ale myslim, ze zrovna tento kaliber nema moznost rucneho natahu, tak ta moze hnevat, ze po vikende odlozenych hodin budes musiet nastavovat...(pokial nemas vrtic)

..nezda sa mi len v popise ten safir...pokial viem, seiko dava do svojich modelov hardlex

...ale ja by som ine ako automaty nechcel!..

Kalibr 4R37 ruční nátah má a ten safír taky není úplně vyloučen. Seiko ho dává na dražší modely, ale ne na divery, tam je hardlex. Nevím, jak u těchto, ale u společenských modelů SSA s 24h subcifrem je safír dost často.

Posted

Dík za radu.Prave že hladám niečo čo sa nebudem báť zobrať na beh a pod.a nech majú trocha "gule" čo tie prvé určite majú ale nech sú presné.A je to mužné že sú v podstate o polovicu lacnejšie aspon tie druhé ako u nás.