peto67 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Nazdar potrebujem poradiť.Seiko je pre mna neznáme potrebujem:) hodinky na bežne nosenie aj šport dobre čitatelné aj za šera a presné(moje aviator 1min/denne) našiel som stránku kde sú podla mna až moc lacné alebo u nás moc drahé možte mi poradiť či je to doverihodný predajca.Ďík. moj výber 1 http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/seiko-1/seiko-men-s/limited-edition/seiko-watches-men-limited-edition-watch-ssa059-ssa059k-ssa059k1.html 2 http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/seiko-1/seiko-men-s/sportura/seiko-men-chronograph-sportura-watch-snae67-snae67p-snae67p1.html
Frostie Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 (upraveno) záleží na tvých preferencích. První post jsou automaty s výborným kalibrem 4R37 s hackingem, ty druhé jsou quartzové chronografy, také s osvědčeným kalibrem 7T62. Každopádně v obou případech neuděláš chybu a míříš do správných vod... Jinak prodejce je to několikrát vyzkoušený i jinými členy místního fóra než mnou, absolutní spolehlivost a solidnost. Upraveno 15. listopadu 2013 uživatelem Frostie
palom Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 neviem kolko mas info o automatoch, ale myslim, ze zrovna tento kaliber nema moznost rucneho natahu, tak ta moze hnevat, ze po vikende odlozenych hodin budes musiet nastavovat...(pokial nemas vrtic)..nezda sa mi len v popise ten safir...pokial viem, seiko dava do svojich modelov hardlex...ale ja by som ine ako automaty nechcel!..
karel hb Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 neviem kolko mas info o automatoch, ale myslim, ze zrovna tento kaliber nema moznost rucneho natahu, tak ta moze hnevat, ze po vikende odlozenych hodin budes musiet nastavovat...(pokial nemas vrtic)..nezda sa mi len v popise ten safir...pokial viem, seiko dava do svojich modelov hardlex...ale ja by som ine ako automaty nechcel!..Kalibr 4R37 ruční nátah má a ten safír taky není úplně vyloučen. Seiko ho dává na dražší modely, ale ne na divery, tam je hardlex. Nevím, jak u těchto, ale u společenských modelů SSA s 24h subcifrem je safír dost často.
peto67 Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Dík za radu.Prave že hladám niečo čo sa nebudem báť zobrať na beh a pod.a nech majú trocha "gule" čo tie prvé určite majú ale nech sú presné.A je to mužné že sú v podstate o polovicu lacnejšie aspon tie druhé ako u nás.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se